onsdag 12. august 2015

Tjærefjerner

Utmerket avfettingsmiddel som hurtig løser opp vanskelige asfaltflekker på bilen. Også effektiv mot tjære, olje, trafikkfilm, låsolje, veisalt og drivstoffrester. Klikk for større bilde. Flekkene oppløses og fjernes særdeles effektivt.


Sprayboksen har en spesialventil slik at du har mulighet til å rette strålen i alle tenkelige vinkler. Se gjennom et stort utvalg av bilpleieprodukter til rettferdige priser. Har du kørt race, eller været for tæt på nylagt asfalt, så er en citrus tjærefjerner produktet du skal bruge. Det fjerner let og hurtigt rester af tjære og lim på bilens lak.


Du kan spraye eller tørre det på bilen. Læg mærke til hvor genstridige pletter den kan fjerne. Biltemas byggavdeling har alt du trenger av byggevarer. Hos alle Circle K stasjoner finner du diesel, bilpleieprodukter og et stort utvalg mat og snacks. Se åpningstidene våre her.


Tjærefjerner

Teerwäsche løser effektivt opp trafikkfilm og asfaltrester som alkaliske rengjøringsprodukter ikke like lett tar. Vannbasert avfetting som løser opp, asfalt, salt og skitt. Middelet er også velegnet til å fjerne lukt fra undervognsbeskyttelser og andre tilgrisede overflater. Produktet sprayes direkte på overflaten med en virketid på til minutter.


Fjerne alt av tjære og asfaltrester med en tjærefjerner (som for eksempel Autoglyms Tar Remover). Med 3selgere på veien, butikker og en rekke produkteksperter er vi klare for å hjelpe deg med kompetansen og produktene du trenger - Würth ordner opp! Emballasje: Sprayboks Innhold: 3ml. Kan fint benyttes på våte overflater.


Tjærefjerner

Petroleumsbasert, materialskånsom avfetting for fjerning av tjære og asfalt på eksteriør. Finn din Würth butikk Würth Norge AS har butikker over hele Norge. Dette tillater avskylling før bruk. Flere er under planlegging.


Med butikkene og våre 3Würth-selgere ønsker vi å være. Fungerer like godt på hard og myk pute. Intens tjærefjerner (Intensive Tar Remover) During warm weather the road surface can disintegrate and small specks of tar are flicked onto your bodywork. Avfettingsmiddelet er også godt egnet for rengjøring av oljesøl på for eksempel betonggulv.


Tjærefjerner

Optimize : Rense- og kjemikalier hos thansen. Tørk av vindusviskerne ofte. Slik unngår du at sandkorn og annen skitt ikke lager riper.


Bruk gjerne asfalt- og tjærefjerner , som også fjerner insektsrester. Asfalt inneholder blant annet olje, som legger seg som en film på en frontrute og kan bidra til riper. Skift vindusviskerne jevnlig. Vi tilråder at Ekstra glansbeskyttelse (Extra Gloss Protection) påføres igjen etter å ha brukt Intensiv tjærefjerner på en overflate. Bestillinger som registreres innen kl.


Tjærefjerner

Erstatter Clean Wash Maxi Kraftig løsemiddelbasert avfettingsmiddel beregnet til bruk på alle harde overflater. Fjerner effektivt og grundig asfaltflekker, tjæreflekker og smuss som fett, olje, veisalt og sot. Hos Harald Nyborg forhandler vi derfor et stort udvalg af rense og plejemidler, blandt andet fra mærkerne Alaska, Branfor Hany og Holts. Vi kan altid tilbyde et bredt udvalg til alle dele af din bil, blandt andet fælgerens, tjærefjerner , ruderens, vinylrens samt tekstilrens. Effektiv rengjøringsmiddel for fjerning av blant annet tjære, asfalt, insekter og harpiks.


Tar bort smuss som bilshampooen ikke tar og etterlater et beskyttenede lag. Her i kategori’en “ tjærefjerner ” finder du produkter der er udviklet til at fjerne pletter og stænk fra tjære. Udover at kunne fjerne tjære, kan nogle at produkterne også bruges til andre formål.


Tjærefjerner SoftNew Pitch Cleaner, 4ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg