mandag 31. august 2015

Linoljemaling innendørs

Glansgraden på Allbäcks linoljemaling er når huset er nymalt, og går ned til glansgrad etter ca. Glansgraden til Ottossons linoljemaling er 25-­‐nymalt, men går ned til glansgrad etter ca. Innendørs holder disse glansgradene lenge, men utendørs vil all linoljemaling matte seg relativt raskt.


Vi i Miljømal AS leverer linoljemaling fra svensk Wibo. Vår linoljemaling kan blandes i alle farger og kan benyttes både inne og ute.

Sender til hele Norge. Har du først startet med linoljemaling , kan det være tryggest å fortsette med det. Et hus malt med linoljemaling og som overmales med andre malinger, kan få blærer i filmen. Men dette er imidlertid ingen regel.


Ved innendørs bruk er ikke dette nødvendig. Problemet ligger mange ganger ikke i malingen, men i dårlig trevirke tilvirket på feil årstid og malt på uhøvlet panel. Tåler linoljemaling vår tids forurensing og sur nedbør?


En god linoljemaling klarer seg godt mot dagens miljø.

WIBO linoljemaling innendørs skal heller ikke tilsettes olje, sikkativer eller andre produkter som fordyrer malingen ytterligere. Pigmenter tilsettes og blandes på vårt malerverksted. Dette gjelder alle farger og medfører at unike farger kan blandes til hver kunde.


Vi oppbevarer resepter i eget kartotek for blanding til våre kunder. Det er viktig at vår linoljemaling innvendig benyttes som de er levert. Wibo linoljemaling innvendig benyttes til panel, lister, dører, vinduer, plater og murpuss. NB: En linoljemaling har andre egenskaper enn alkydbaserte malinger, og falmer og kritter mer. Viktig med god tørk mellom strøkene.


Vi har alltid et basissortiment på lager, og ut over det bestiller vi inn ønsket farge. Linoljer for innendørs - og utendørs bruk. Leveringstiden er – uker. Våre linoljemalinger leveres i og liters bokser. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Vi tilbyr den profesjonelle bruker tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye moderne bygg. Vi fører linoljemaling.

Hva med å bruke linoljemaling , som huset ditt trolig kommer til å trives med. Her flasser også drygolinmalingen etter få år. Hvis’du’vurderer’å’male’med’ linoljemaling ’og’trenger. Skal du male innvendig på tre kan det være god grunn til å velge linoljemaling , men det er kun fordi fargene er vakrere da noen av produsentene bruker naturpigmenter, og kjøper du ikke malingen av noen av disse er mitt råd og kjøpe normal maling fra Jotun. Nymalt har Allbäcks linoljemaling glansgrad og går etter noen uker ned til glans 35.


Glansen holder seg deretter i flere år innvendig, utvendig blir malingen matt etter hvert. Overflaten må være ren, og det må være under fuktighet i treverket før du maler med linoljemaling. Mange går over fra linoljemaling til alkydmaling med godt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg