onsdag 26. august 2015

Oljemaling

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. I vårt sortiment finner du oljemaling i en mengde kulører og du kan kjøpe dem i praktiske sett eller enkeltvis. Oljemaling består av pigment og olje.


Pensler og utstyr rengjøres i terpentin e. Bilder fernisseres når malingen er helt tørr (minst år).

Malemiddel er et viktig tilbehør til oljemaling. Vi fører et stort utvalg, hvor linolje, terpentin og damar ferniss er de mest solgte. Linolje tynner malingen og er bindemiddelet som brukes til fremstilling av oljemaling.


Terpentin benyttes til uttynning av fargene, men benyttes også til rengjøring. Malingen tynnes ut med malermiddel, terpentin eller olje. Her er en guide til de ulike malingstypene, som hjelper deg til å finne en maling som møter dine krav.


Dette for å sikre deg en maling som er lysekte, og ikke vil blekne over tid. Hos oss kan du benytte kort eller Paypal.

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Advarselsinformasjon for kjemiske produkter: Giftig for organismer som lever i vann, kan føre til uønskede langtidsvirkninger i vannmiljøet. Den påføres grunnet underlag som er litt sugende (tre, lerret o.l). Emaljelakk - oljemaling for tre og panel.


Det er lettere å få et finere resultat med oljemaling. Den tørker på en annen måte, innenfra og ut, og tregere. Mange vil derfor oppleve at alkydmalingen er enklere i bruk, sier Owren. Vanntynnbare malinger derimot, tørker utenfra og inn og raskere.


Derfor stiller det større krav til brukeren og verktøyet. Norges mest solgte oljefarge. Dekker alles behov – amatører og kunstnere. Høyt pigmentinnhold og meget god eller god lysekthet.


Stort fargeutvalg på farger i mange tubestørrelser. For enhver kunstner Våre verdier er: God Service, Rask Levering, Kvalitetsprodukter og Kunden i fokus Vi leverer kunst og hobbyutstyr i god. Grunning hvit 3l Harmoni 32- per stk Kjøp.


Ekstremt værbestandig beskyttelse.

Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lenger. Jotuns beste utendørsmaling. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag!


Værbestandig oljemaling for utvendig treverk. Tilsatt sopphindrende midler. Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller. Vi selger kun hvit maling på nett.


Mulig det ikke gjelder lenger med de moderne vannmalingene, men før i tiden var vannbasert visstnok minst like giftige som oljemalingen. Bortsett fra at du ikke kunne lukte når vannmalingen var ferdig med å forgifte omgivelsene, dvs hadde herdet ferdig. Derfor var oljemaling anbefalt på barnerom (pluss at oljemaling var noe mer slitesterk).


Akrylmaling består av pigment og akrylharpiks. Tynnes ut med vann eller malermidler for akryl. Tørker raskt og brukes på alle fettfrie, rene underlag. Finn den riktige for deg.


Kan man bli forelsket i en farge? Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg