mandag 17. august 2015

Boligstylist bergen

Sjekk ut boligstylist bergen. Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Boligstylist bergen

Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Foto: Hugo Lütcherath. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Få rabatter, oppdateringer og konkurranser i vårt nyhetsbrev!


Vi tilbyr boligstyling i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Skal du selge boligen din i Bergen eller omegn? Våre interiørkonsulenter kan tilby alt fra veiledning til del- eller fullstyling.


På denne måten får du vist frem det fulle potensialet i boligen din, både i annonsen og på visning. Vi har god erfaring med boligstyling! Zoldbergen, boligstyling i bergen. V skreddersyr gjerne en stylingpakke som passer akkurat din bolig.


Boligstyling lønner seg. Ved fullstyling styles den tomme boligen med alt av møbler og interiør. Ved å benytte boligstyling er man sikret en nøytral og allment lik stil på boligen.


Boligstylist bergen

Fra en bolig – til et hjem. Uansett om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å. Vi skaper unike boliger! Styleit tilbyr boligstylig for salg og utleie, interiør veiledning, og andre tjenester tilpasset ditt behov. Vi hjelper deg med å få fram. Bergen boligstyling jobber med stylistveiledning for boliger i forbindelse med salg og fotografering til.


Vår hovedoppgave er å fremheve kvaliteten i boligen og å sørge for en god presentasjon når den kommer ut på markedet. Vi er til enhver tid oppdatert på boligmarkedet i Bergen og omegn, i tett dialog og samarbeide med eiendomsmeglerne. Det finnes mange tilbydere av boligstyling i landet.


Boligstylist bergen

Dersom du søker på boligstyling i Brønnøysun får du opp treff over hele Norge. Eier mottar en rapport på stedet der anbefalte endringer er godt forklart. Her tilføres ikke boligen noe. For boliger over 3kvm vil det bli et tillegg på kr 25- inkl. Ditt søk på boligstylist bergen ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Folk setter generelt av for liten tid før et salg, sier Liv Ellefsen, boligstylist i Inviso Regi. Ikke minst vil du få godt betalt for tiden du bruker på det. Hun forteller at flere benytter seg av gratis rådgivning fra eiendomsmegler eller leier inn en boligstylist for en time for å få tips om hvordan boligen skal presenteres før et boligsalg. Hva er egentlig boligstyling?


Boligstylist bergen

Når jeg går gjennom huset til en kunde og drar frem et par håndklær kalles det gjerne styling i dag. Stine begynte først som ringehjelp og nå jobber hun hos oss som boligstylist. Hun er utdannet HMS ingeniør, og har ansvaret for HMS i Styleit AS.


Stine er ute i barselpermisjon og kommer tilbake neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg