onsdag 26. august 2015

Sengetepper nettbutikk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Sengetepper nettbutikk

Kjøp sengetepper hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Handle trygt på jotex.


Sengetepper gir deg muligheten til å understreke den stilen du vil uttrykke. Du kan raskt forandre følelsen i rommet ved å bytte ut det gamle sengeteppet med et nytt teppe i en annen farge eller materiale. Nedenfor finner du vårt store utvalg sengetepper i ulike farger, stoffer og mønstre. Stilrene sengekapper i slitesterk og kraftig kanvas, 1 bomull. Stoffet holder seg godt og har en flott tekstur, som bidrar til å gjøre sengen til et elegant.


Vår motivasjon og vår ambisjon er å tilby eksklusive, trendy og innovative interiørprodukter for mennesker som ønsker kvalitetsprodukter til sitt hjem. Tar du deg en tur innom Princess sin nettbutikk , får du raskt overblikk over tilgjengelige tepper. I nettbutikken er det også fort gjort å få oversikt over hvilket materialet teppet er laget av, vaskeråd og lagerstatus. Med et sengeteppe lager du enkelt en elegant look på soverommet, samtidig som det gir et varmt og koselig inntrykk.


Velg i flere ulike materialer, farger. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Sengeteppet er en viktig detalj som gir soverommet et mer personlig og innbydende inntrykk. Hos Rusta finner du flere flotte alternativ i ulike stiler, størrelser og farger.


Blanda gjerne tekstiler med ulike strukturer for en innbydende atmosfære i soverommet. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Se vår oversikt og bli inspirert her.


Sengetepper nettbutikk

Gratis levering og retur på alle ordre! Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. IKKE GÅ GLIPP AV NOE!


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. I tillegg til å gjøre rommet koseligere, pynter de opp med nye farger og teksturer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg