fredag 7. august 2015

Design ditt eget smykke

Design ditt eget smykke

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Er du på jakt etter ditt helt spesielle drømmesmykke? Thune har god erfaring og dyktige gullsmeder, design ditt eget smykke hos oss! I over 1år har David-Andersen designet utallig flotte smykker.


Design ditt eget smykke

Våre gullsmeder håndlager de vakreste smykker med diamanter og andre edelstener, og kan lage et helt unikt smykke på bestilling for deg som ønsker noe helt spesielt. Smykke etter eget design kan du bestille her. Du har ideen og vi har ferdighetene til å realisere det. LYR Design har sitt eget sertifikat. Designprosessen starter med din ide eller tegning som vi lager en 3d modell fra.


Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet og ikke minst sluttresultatet. Designet ble akkurat som jeg hadde sett for meg, og sluttresultatet var veldig bra. Camilla Kaland Vanlige spørsmål Hva koster det? Lag ditt eget personlige smykke Hos oss er vi så heldige å ha et eget verksted i våre lokaler. I tillegg har vi også en meget dyktig gullsme Dag Sandberg, som kan lage smykker ut i fra gammelt gull eller nytt etter ønske.


DESIGN DITT EGET SMYKKE - FRA IDE TIL VIRKELIGHET. Vil du at smykket skal ha en historie, kvalitet og et solid materiale som har mange år i vente? Når man først har bestemt seg for å designe et eget smykke , er det viktig å ha en klar ide for hva man ønsker.


Lær deg prosessen og hva som er fordeler og ulemper med å lage et eget custom smykke. Navnesmykker og bokstavsmykker - her finner du nydelige personlige smykker med navn! Smykkene graveres med navn og or skap en helt unik gave av edleste slag som varer evig! Begivenheden, hvor man giver, eller får, et smykke , er altid noget særligt.


Design ditt eget smykke

Smykket bliver en del af dig og din historie. Derfor giver vi også mulighed for, at du selv kan være med til at skabe dit eget unikke smykke med råd og vejledning fra en guldsmed. Smykkene som vi designer for våre kunder reflekterer personlighet, gode minner, og følelsen av det lille ekstra. Et smykke som du selv har vært med og tilpasset til ditt liv. Du kan lese mer om hvordan her.


Lett etter et smykke men aldri funnet det? Jeg lager smykker i sølv og gull etter ditt design. Alt fra enkle sølvsmykker til miniatyrgjenstander som golfkøller og biler. Bare fantasien setter grense for hva som kan lages! Design deres egne forlovelses og gifteringer som gir gode minner!


Eller design ditt eget smykke. Dere kan designe deres egen forlovelsesringer , helt etter deres smak og preferanser. Design selv smykker er helt unikt og en perfekt personlig gave.


Alle liker å føle seg spesiell og skape sin egen personlige stil. Retro Interiør 6 og 80-tallet. Våre spesialiteter er smykker av sølv og stål, samt vikingsmykker. Hos oss finner du kule herresmykker med stener som zirkonia og onyx.


Design ditt eget smykke

Perfekte gaver til mannen! Det er slett ikke så galt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg