torsdag 11. juni 2015

Tenåringsrom

Tenåringsrom

Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et soverom. Det skal gjerne være trendy, men først og fremst funksjonelt, praktisk og komfortabelt.


Tenåringsrom

Rommet er et slags friste hvor det tilbringes mye tid til lekser, musikk og venner. Før og etter: Trendy tenåringsrom Ungdomsrommet ble nytt med kule farger og smarte løsninger. Planter, plakater og enkle, funksjonelle møbler gjorde susen! Finn og lagre ideer om Tenåringsrom på Pinterest.


Michelle on Instagra“I’ll definitely miss summer, but I can’t wait for cozy sweaters, fluffy coats. Jeg ville endre et jenterom på kvadratmeter til en tenåringsrom for en 18-åring. Hva gjorde du: Jeg bygde en smart hems og plasserte den på bjelker.


Moderne tenåringsrom. Oppdag hvordan du skaper et rom tenåringen ikke vil vokse ut av. Nøytrale farger er langt fra kjedelig.


Skatere, storbyliv, verdenskart og fargerike blomster eller blyanter er bare et lite utvalg av nyhetene man kan velge mellom til tenåringsrom met. Nytt rom når liten blir stor 10. Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule!


Tenåringsrom

Det skjer mye i overgangen fra barn til ungdom. Taklampe til soverom, stue, ba barnerom og kjøkken. Fra barnerom til tenåringsrom. Når barnet går over til å bli tenåring melder gjerne ønsket seg om å få sette sitt eget preg på rommet sitt.


Det er mulig å legge til et ekstra tenåringsrom på eksisterende bestilling. Vi har et visst antall rom i denne kategorien, og tilbudet forutsetter at vi har ledig kapasitet. Bohemsk tenåringsrom du må se Mathilde (17) har en liten kunstner i magen. Hun elsker å slippe kreativiteten løs med både tegnestifter og malerkoster.


Der finner du også mange flotte tenåringsrom. Jotun SENS er den eneste malingsserien som er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund. Jotun SENS inneholder ikke løsemidler, avgir ingen skadelig avdampning og ingen malingslukt. Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det.


Og – ingenting er umulig! Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den perfekte lampen. To tenåringsrom med plakater står tomme. Tenk om vi kunne bytte i dag med i går.


Han har lært å si Bestefar, som det flotteste ordet han har. På Ellos finner du et stort utvalg av sko og klær i alle størrelser og til bra priser. Besøk også vår hjemavdeling med alt til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg