torsdag 11. juni 2015

Batteri telys

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Din ekspert innen batterier. Klassiske og elegante LED telys , som selges i pakning med seks stykk.


Det medfølger også batteri til telysene.

Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Det er et trygt alternativ for hjem med barn, og kan brukes som dekorativt lys hvor som helst, uten brannfare. Kun for innendørs bruk.


Innebygd LED-belysning. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. Produktdetaljer og spesifikasjoner. Godkjent for utendørs bruk.


Bli den første til å omtale “stk.

Elektriske telys med eller uten timer. En stor artikkel innenfor elektriske lys, er de fine elektriske telysene som man kan bruke et utall av stedet i hjemmet. Vi har alle sammen flere lysestaker som vi i dag bruker levende telys i, og langt de fleste av dem kan med fordel skiftes til telys med batteri. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Fine batteritelys som kan brukes på graven. LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys.


Telysene gir et koselig lys i timer. Har samme mål som vanlige telys og passer i de fleste lykter. Batteritid: opptil t. Nå kan du få den koselige følelsen av å tenne telys uten at du trenger å bekymre deg for å ha en åpen flamme i hjemmet ditt. Det unike med LED telys , er den patenterte og levende 3D flamme, som jo er det primære med hele lyset. LED-lyset imiterer hvordan et levende telys brenner.


Veken blafrer og gir en innbydende varm og koselig atmosfære. LED- telys som har den nyeste LED-teknologien. Kan betjenes med fjernkontroll (se tilbehør). Her får du seks telys med sort veke som lyser i selve lyset frem for i flammen.


Lyset er derfor ideelt å bruke i lyslantener og staker. Med den sorte veke, ligner på det er lyset er brent ned – ganske som et ekte telys.

To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA- batterier hver (ikke inkl.).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg