torsdag 11. juni 2015

Herregård maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Kan også benyttes på primet metall.


Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken.

Lurer du på hvilken farge du skal velge? Les tester og omtaler før du kjøper. En grønnaktig lys tone. Fargen er mer gyllen, og mindre rødlig og lun.


Den har god vedheft til underlaget, og er velegnet til dører og vinduer. En miljøvennlig kvalitetsmaling tilsatt filmbeskyttende middel mot svertesopp. For utvendig bruk på nytt, beiset eller malt treverk.


Anbefales først og fremst til underlag som tidligere er malt med linoljemaling.

Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang. Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Den anbefales av Riksantikvaren og brukes på de fleste verneverdige bygninger i Norge, deriblant den UNESCO fredede delen av Bryggen i Bergen. Værbestandig oljedekkbeis, spesielt egnet for driftsbygninger. Meget godt egnet for påføring med høytrykkssprøyte.


Erstatter tidligere Jotun Gårdsmaling. Undersøk alltid vedheften til tidligere malt treverk. Den gir en transparent og fin glød til treverket. Den inneholder UV-stabilisatorer og transparente pigmenter som øker bestandigheten mot sollys og værpåvirkning. En impregnerende og vann-avvisende oljegrunning til utenførs bruk, basert på alkyder og dyptinntrengende oljer.


Gir beskyttelse mot fuktighet og svertesopp, samt god vedheft til oppstrøket. Brukes før påføring av maling , oljebeis og oljedekkbeis, både på nytt, slitt og impregnert treverk. Den renner lite og gir et flott sluttresultat.


Den tørker også veldig fort, så du kan male to strøk samme dag.

Det finnes mange ulike typer maling , beis og dekkbeis til utendørs maling av trehus. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Herregård Terrassebeis 7L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg