torsdag 18. juni 2015

Liftgardin 110

Liftgardin 110

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Liftgardin 110

Mønstrede gardiner i ulike former. Himla Solliden er en liftgardin i lin og bomull med hemper som tres på gardinstang. Liftgardiner og roll up-gardiner kan rulles opp og ned etter behov, og er det perfekte valget for deg som vil variere utsikten gjennom vinduet.


Hos oss finner du mange modeller og farger. Ser du etter nye liftgardiner? Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente.


Liftgardin 110

En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet. Bestill fra nettbutikken. Veldig enkelt og greit og ikke dyrt. Tror jeg betalte 30- for syingen.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Liftgardiner er kjennetegnet av sine elegante og dekorative kurver, som sikrer et stemningsfylt uttrykk i hjemmet. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ.


Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin -teknikker og rullegardiner. Alle produktene lages. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet.


Heisgardiner, også kjent som liftgardiner, er en meget populær gardin. Det finnes et stort antall muligheter for spesial-tilpasninger av hver enkelt liftgardin , og de kan lages til bruk i karnapp eller i hjørner, samt til doble liftgardiner. Din nærmeste butikk vil veilede deg slik at du foretar riktige valg, tilpasset ønsket liftgardin -stoff. Byggmakker har et bredt utvalg gardiner, slik at du enkelt skal finne noe som passer ditt behov, om det er rullegardiner, plisegardiner eller noe annet. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt.


Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex. Klipp ut en mal i papir til knytebåndene.


Nål fast malen på stoffet og klipp ut så mange knytebånd som du ønsker. Viser alle resultater. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Kom i gang med å sy din nye liftgardin. Slik gjør du det: Mål bredden på vinduet. Stofforbruket er lengden på vinduet pluss ca. Du kan også forkorte stangen hvis vinduet ikke har de samme målene som stengene.


Du kan velge å montere gardinen med fiberstenger eller strykebånd. Utførlig bruksanvisning medfølger. Velg blant alle våre gardiner her. Klassisk og tidløs gråfarge som kan brukes hele året.


Perfekt på soverommet, men kan også brukes i andre rom hvor det er behov for solskjerming. Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Leveres ferdig med snortrekk.


Enkel montering enten inne i eller utenpå karm. Notte er vår mestselgende liftgardin ! Hvit liftgardin som har såkalt “burn-out” mønster med hjorter i diverse positurer. Festestang er inkludert. Gjelder alle kjøp over 3kr.


Liftgardin 110

Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg