onsdag 24. juni 2015

Folie for vindu

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto?


Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Finn Folie For Vindu.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu , i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt.


Håper du finner noe som faller i smak! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.

Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Vi i Foliebutikken tilbyr folie til vindu og glass av høyeste kvalitet.


Vi bryr oss om at produktet du kjøper skal tåle både vær, vind og vindusvask, slik at det holder i mange år. Uansett om det er folie til glassdøren på badet, eller stuevinduet har vi et produkt som vil passe ditt behov. Frostet eller dusted folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn. Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan.


Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat. Design, produksjon og montering av folie til vinduer og glassfelt Folie -skjerming Frosting av vinduer og glassfelt Vindusdekor og profilering Folie med logo, tekst, informasjon m. Kvaliteten av folien er den samme, men pga. Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Har du folie på rull, ta nøye mål av vinduet, og kutt folien til. Spray vann som er blandet ut med litt oppvaskmiddel på vinduet. Når du skal legge på folien, starter du på toppen av vinduet, og stryker nedover.


For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste eller nal. Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm.

Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser. Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen. Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren).


Men samtidig ser man rett inn i stuen. Takker for tilbakemelding! Folie til vindu - gode råd til montering. Vi har frostet folie du enkelt kan legge på viduene dine.


Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Dersom vindusfolien skal monteres utendørs, kan det være hensiktsmessig å laminere den.


De vanligste laminatene er Anti-tag som gjør at grafitti kan vaskes vekk, samt UV-laminat, som sørger for at trykkfargen ikke blekner i vær og vind. Utskjært helfarget folie behøver ikke å UV-lamineres. Vindusfolien monteres med vann og statisk elektrisitet noe som gjør at folien kan enkelt fjernes igjen uten å etterlate merker – og den kan brukes om igjen så mange ganger man vil!


Kolleksjonens høye kvalitet og tykke folie gjør den veldig enkel å montere, samt at den gir et mer autentisk frostet vindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg