tirsdag 23. juni 2015

Fargevalg hytte innvendig

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet!


Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel.


Vi fikk fart på drømmen da vi så den Halvor Bakke og hans team i TV-serien Eventyrlig oppussing laget til en hytte i. I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist. Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. Om du har en hytte i skogen bør du velge varme farger.


Vi selger mye dype bruntoner og dyperødtoner, det som er naturfarger. Tenk deg en hvit hytte i skogen, det blir litt voldsomt. Så det gjelder å velge de fargene som passer med terrenget. Da kan du også være dristig med inngangspartiet og rundt vinduer.


Nærmere bestemt på den koselige, lille hytten til Berit i Lunner på Hadeland. I fjor sommer fant Berit drømmehytten sin i Lunner, – en mstor hytte , på toppen av en liten høyde, som umiddelbart gav en henne godfølelsen hun var ute etter. Utefarger til hytte ved sjøen. De aller fleste hyttene man ser ved sjøen er lyse, gjerne hvite.


Dette har mye med tradisjon å gjøre. Bolighus ved sjøen er også ofte hvite eller helt lyse. Mange steder er det faktisk krav til hva slags farge hytta og huset skal være i. Det er så mange valg man må ta, både innvendig og utvendig. Fargevalg inne og ute på hytta.


Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Hvilke farger skal vi velge på hytta? Vi har nettopp overtatt en hytte med gulnet panel. Har planer om å beise dette etterhvert, men har noen utfordringer ift fargevalg , da kjøkkenet er nytt og i eik.


Er da redd for at eikefargen blir veldig gul i kombinasjon med mange av interiørbeisene. Denne fargen så ut til at denne kunne fungere med eik. Valg av farger og produkter er ikke lett når en ny hytte skal bygges. Hyttemannen har ikke så mange formeninger om dette (joda, han har noen få.), så jeg står egentlig ganske fritt til å velge farger og produkter. En ting er helt sikkert,- det blir ikke hvitt slik som hjemme!


De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta. Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak.


Fargevalg hytte innvendig

Ikke alle har råd til å leie inn en interiørdesigner for å style hytta. Og de færreste har egentlig tid til å gjøre malejobben selv. Turid kjøpte ny hytte , men var helt grønn når det ble snakk om innredning og fargevalg.


Jeg kjøpte hytte i fjor høst, og alt innvendig var i furu. I helgen har vi jobbet med fargevalg til hytta, og det er jo ikke bare bare. En vi jo ikke gjøre feil… Men jeg tror vi har landet på farge til både vegger, lister, dører og kjøkken.


Lurer faktisk på om det er samme som er vist på modulsofaen. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig ? Unik hytte , også innendørs. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange.


Material og fargevalg har har også vært nøye planlagt. Hele hytta er holdt i lune og dempede fargenyanser som går i brunt og grått, med noe innslag av rødt og sort. Antikkhvitt tak og listverk gir fine kontraster mot de brune veggene, og gjør rommene luftigere og lysere. Fra gulnet furuhelvete til strukturbørstet eventyrvegg.


Fargevalg hytte innvendig

Den gamle hytta hadde, som de fleste eldre hytter i Norge gulnet, ubehandlet panel i tak og på vegger. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Her trenger vi Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg