mandag 29. juni 2015

Balkongmarkise

Balkongmarkise er en rimelig og god løsning for balkonger og små terrasser. En solfylt balkong er for mange en kjærkommen luksus. Når solen står på som verst, kan det likevel fort bli ubehagelig varmt. Da skulle man gjerne ønske seg litt skygge.


Med en balkongmarkise kan du forvandle din private uteplass til en trivelig oase.

Balkonger med store overbygg og en eller to sidevegger? Når overbygget dekker det meste av balkongen, kan balkongmarkise være en rimelig og praktisk løsning. Bestill skreddersydde markiser av høy kvalitet hos oss. Vi har bransjens største utvalg! Kontakt oss i dag for mer informasjon og bestill gratis befaring.


Her i Norge vet vi å sette pris på sommeren, og investerer med glede både tid og penger for at sommermånedene kan nytes utendørs så lenge. En terrasse- eller balkongmarkise er som et fleksibelt tak, som kan tas inn og ut etter behov. Det er flere grunner til å kjøpe markiser.

Den mest opplagte grunnen er at den skygger for sterk sol når du sitter på terrassen, i hagen eller på balkongen, dessuten er den som en gigantisk paraply når det regner. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Som en kompakt markise med fallarmer er ballongmarkiser spesielt utviklet for innebygde balkonger. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud.


Tilbud om balkongmarkise r. Styret har inngått avtale med Hilmar Hammerhei AS om levering av markiser til balkonger i borettslaget, se neste side for. Robusta er en ekstra stabil og kraftig markise som tåler kravene der vind og vær stiller særlige utfordringer. Den har et fleksibelt bruksområde og kan fungere både som vindusmarkise og balkongmarkise.


For montering på balkong leveres denne modellen med spesialkonstruerte markisearmer med fallsnor. Begynn med å kjøre markisen et stykke ut. Innerst på hver markisearm sitter en armklokke, og midt under på armklokken er det et 6mm umbrako-nøkkelhull.


Rusta - Mycket för pengarna. Skapa ett trivsamt och personligt hem! Markiser blir skreddersydd til ditt behov, så det er vanskelig å oppgi nøyaktige priser.


Det är de bästa och mest populära.

Borettslaget har fått et tilbud fra leverandøren Kjells markiser på balkongmarkise til de som ikke har det i dag. Se vilkår under prisene. Vi møtes ofte av de samme spørsmålene fra kunder som skal ha solskjerming.


Klikker du på linken her så får du svar på de mest vanlige spørsmålene folk har. Aluminiumkassett dekker stoffet og beskytter den mot dårlige værforhold. Leddede aluminiumsarmer utstyrt med fjærtrekk, som strekker stoffet og forhindrer bøying av armene under vindforhold.


Passer bra til markiser som er montert på større bobiler og takmonterte markiser siden sveiven er teleskopisk. Den leveres standard med F45L. Markiser er en god investering i fremtiden og et produkt som varer lenge.


Manuell balkongmarkise. A) Murt peis i kjellerstue og murt peis på kjøkken. Kostnad til elektriker kommer i tillegg. Eksklusive Løsninger.


Her finner dere løsninger fra en av Europas største produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg