mandag 1. juni 2015

Retro barneseng

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Smarte Senger til Barn i alle aldre.


Velg en trygg seng til barnet ditt.

Kjøp barneseng i flere farger og stiler her. Retro Barneseng Manis-H. Flott retro barneseng fra Danske Manis-H, med massive bein i Bjørk. Prisene er inkl sengebunn, sengesider og sengehest. Når barnet vokser ut av denne sengen, kan man kjøpe til.


Hvis man ønsker sengeskuffer under denne sengen må man kjøpe et. Med denne sengen får du både en seng i høy kvalitet og en seng i et unikt retrodesign. Perfekt til det stilbevisste barn og foreldre.


Dette er en praktisk juniorseng med sengehest og kant rundt hele.

Brukt, tidlig -50-tall. Lekegrin uttrekkbar barneseng med ekstra grin høy barnestol som kan gjøres om til. Juniorseng, b: l: 14 retro fin gammel stabil barneseng barneseng , udtræksseng, udtræk seng indvendig mål l cm.


Uansett om du går for en spennende og morsom barneseng med et tema eller en smart løsning med ekstra plass til oppbevaring, så finner du den nye sengen til barnet ditt i det store utvalget vårt av barnesenger. Hos oss finner du et stort utvalg av barnesenger, som matcher et hvert behov. Andet, Baby- og juniorseng og udtræksseng, Juno-seng type som kan forlænges når barnet vokser.


Stilen er både retro , vintage, romantisk eller bare enkelt design. Den er helt unik og fin og kan bruges både til drengeværelse og pigeværelse. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Stort utvalg av senger, kontinentalsenger, dobbeltsenger og enkeltsenger av god kvalitet. Våre barnesenger produseres av blant annet danske Manis-h som fokuserer på kvalitet og modularitet, samt fravær av potensielt farlige kjemikalier i produktene, som.


Rammeseng fra Childwood. Meget flott retro barneseng i høy kvalitet med unik gavl. Sengen kan enkelt Elegant og unik tremmeseng til ditt barns værelse. Det skrå skåret, brune bein gjør sengen retro og gir det et unikt utseende. Yttersiden av gavlene er betrukket med smussavisende vaffelstoff.


Dobbeltsen, enkeltseng, køyeseng, barneseng eller sprinkelseng.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Hoppekids, Bopita og mange fler.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg