torsdag 11. juni 2015

Små hyller til vegg

Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her.

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør. Oppbevaring til lave priser. Hylle til vegg : smart og lekker oppbevaring. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene?

Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her. Hyller , tallerkenhyller, settekasser, kjøkkenoppheng, kjøkkenhyller.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full, can. Små hyller til vegg. Spesielle ting trenger en egen hylle og det er her showcase passer perfekt inn enten det er for ting med samleverdi eller andre ting du.


Hyller Bruk vegghyller til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine. Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto. Få smarte tips til oppbevaring på studenthybelen eller små leiligheter.


Kombiner flere moduler for å skape et stykke kunst på en stor vegg , eller bruk dem som små oppbevaringmoduler hvor som helst. Ta en hylle av den riktige størrelsen, og hold den mot veggen på det stedet der du vil. Bruk 45xmm skruer til små støtter og 45xmm skruer. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem.


Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass.

Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring! Vi har et bredt sortiment av Hyller og oppbevaring for alle hjemmets rom. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.


Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Kjente merkevarer til gode priser. Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr. Trygg E-handel med dagers angrerett. Et vegghengt toalett gir større gulvareal som bidrar til romfølelsen. Det letter også renholdet.


Ledig plass over toalettet kan utnyttes til hyller eller skap. Finnes i asymmetriske hjørneløsninger og kompakte løsninger til små bad. Til garasjen eller til typiske oppbevaringsrom som boder i kjeller og loft, har vi robuste stålreoler med 3-hyller beregnet på tung last.


Vår mest robuste modell har en maksvekt per hylleplate på hele 2kg. Reolene er enkle å montere og har flyttbare MDF- hyller slik at du kan tilpasse etter bruk. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller , men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning.


Slå to store spikere i veggen med samme avstand som snorene, og heng opp hyllen i løkkeknutene. Stram til hyllen står grader ut fra veggen , før du knyter en kraftig knute i hver snor på undersiden av platen. Klipp av resterende lengde på skinnsnoren.


Whisky hyller laget over en hel vegg. Kunden maler sengen selv. Hylle laget til å passe inn ved siden av hylleseksjon. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg