tirsdag 16. juni 2015

Butinox futura grunnmur

Malingen har god heft, er lett å påføre og dekker godt. Spesialmalingen gir en silkematt overflate som er lett å rengjøre. BUTINOX FUTURA GRUNNMUR. Fjerner gammel olje og beis.


Butinox futura grunnmur

Butinox Terrassebeis. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Mur, Utendørs, 9L,. Den silkematte overflaten er enkel å rengjøre.


Det er lurt å male vinduene i grunnmuren i samme farge som muren. Kontraster i grunnmuren vil få det til å se ut som huset står på klosser eller påler. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk.


Teknisk datablad - Engelsk. Den er også godt egnet på grunnmurer av betong og eternitt (ikke supereternitt). Alle krittende og sugende underlag skal behandles med Jotun Mur Grunning Vanntynnet først. Overflaten er enkel å rengjøre. Grunningen kan benyttes på både høvlede og uhøvlede flater, samt trykkimpregnert trevirke.


Krittende og sugende underlag grunnes med Jotun Mur Grunning Vanntynnet. Underlaget må være rent, fast og tørt. Skal lagres utilgjengelig for barn. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet.


Butinox futura grunnmur

Gratis frakt fra 6kr. Den er vanntynnbar med en meget god farge- og glansbestandighet. Søk etter butinox futura på Kelkoo. Sammenlign tilbud på butinox futura fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. SPESIALMALING FOR GRUNNMUR.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Et nytt fargekart som inneholder noen tips om hva man bør ta hensyn til ved fargesetting. Kartet inneholder et stort utvalg lameller på.


Butinox futura grunnmur

En miljøvennlig, vanntynnet spesialbeis for utendørs, impregnert. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre. Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg