torsdag 4. juni 2015

Beis til utemøbler

Utemøbler til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Før beisede utemøbler tas i bruk, må malingen være tørr og gjennomherdet.

Påse at tørkebetingelsene er gode under og etter påføring. Her gjennomgås en rekke muligheter fra beising til kun voksbehandling, med og uten farge, eller en kombinasjon av begge metoder. Bruk en vannbasert møbelbeis, den er enkel i bruk, luktfri, og penslene kan renses i vann. Til harde og fete treslag anbefales spritbeis, den trekker bedre inn i treverket.


Slik påfører du vannbasert møbelbeis. Når regnet kommer er det bra å være klar. Hos Beckers finner du maling, olje og beis som beskytter dine utemøbler , terrasse og veranda.


Gamle utemøbler av gran og furu har en tendens til å gråne og miste all farge.

Hvis du ønsker å friske opp sølvgrå tremøbler i hagen kan løsningen være å beise møblene slik at de får et gyldent preg. Med terrassebeis, som finnes i farger, kan du få akkurat den nyansen du selv foretrekker. Trekkene våre til hagemøbler er vanntette og beskytter hagemøblene mot regn, sol, smuss, støv og pollen når du ikke bruker dem. Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med fiberretningen. Kledningen må være tørr når du begynner å beise.


Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder. Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys. Puss lett vekk trefibre med et vannslipepapir fuktet med teakolje. Oljen skal ikke danne film, men påføres igjen og igjen til treverket er mettet.


Trenger treverket bare en oppfrisking, holder behandling med et lutfritt rengjøringsmiddel eller terrassevask og etterfølgende olje. Overskytende olje tørkes vekk. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male.


Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Her er de brune, grå, sorte og røde fargene som dominerer. Ta hensyn til den norske tradisjonen av fargebruk i fjellheimen.


Transparente beis som fremhever trestruktur egner seg svært god i dette landskapet, både til hus og hytte.

Vegger får struktur og liv. Sjekk våre bestselgende utemøbler i rotting. Bredt utvalg av utemøbler. Vi har utemøbler i alle størrelser og design. Shop online hos Ellos idag!


Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Jeg skal beise utemøblene mine i den typen beis som man bruker på terassegulv. Altså sånn som er gjennomsiktig men med litt farge som verken er blank eller tykk.


Møblene har noe sånt på seg fra før (da de kom fra butikken), og jeg lurer på om jeg er nødt til å slipe ned eller om jeg bare kan beise rett på. Tykk pensel til maling av møbler. Skal du olje eller beise møbler? Da har vi både pensler og treolje eller beis til møblene.


Penslene våre har tykk bust av polyester som gjør det enklere å påføre malingen i et jevnt strøk. Med treolje beskytter du både treverket både på overflaten og i dybden. Beis til terrasse og utemøbler. Derfor må balkonger og hagemøbler friskes opp for å gjenvinne sin glans.


Beskytt treet med Terrassebeis som er spesielt tilpasset trykkimpregnerte tre samt ubehandlet furu og gran. Går det an å bruke terrassebeis til utemøbler i ubehandlet tre? Hagemøbler til Europriser. Tiden er inne for å gjøre klart uterommet! Hos Europris finner du utemøbler av alle slag til all slags behov, enten du trenger utesofa, cafesett, solstol, spisegrupper, hengekøyer eller en benk.


Gjenta vått i vått med ca. Tørk bort overflødig olje etter ca. Tenk på at brukte filler kan selvantenne. La oljen tørke inn ordentlig.


Nå kan du kose deg med dine ”nye” utemøbler ! Løse benker og bor eller benk og bord i ett. Som oftes har vi flere sett på lager, og kan levere omg, ferdig montert på hytta. Vi produserer gjerne etter eget ønske, mtp utforming og størrelse. Et tips er å behandle møblene med beis eller annet før de monteres.


Gå grundig til verks, legg kraft på, og puss deretter med grovt slipepapir slik at du avrunder gamle malingkanter og rubber opp bart og glatt tre. Dermed sitter ny behandling bedre. Maling og beis sitter dårlig på skarpe kanter, særlig gjelder dette utemøbler og gjenstander som utsettes for slitasje.


Husk grunning av bart tre! Sparmax: Billige utemøbler i kunstrotting med god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg