fredag 26. juni 2015

Sebra sengesett

Sebra sengesett

Enkel og billig handel på Cellbes. Sengesett - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Sebra sengesett

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Flott designet junior sengesett med Wildlife temaet fra Sebra. Både dyne- og putetrekket er utstyrt med YKK-glidelås. Leveres i en lekker pose i samme kvalitet og. Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design.


Et nydelig sengesett til babysengen fra danske Sebra. Re opp babyens sprinkelseng eller vugge med myk og god bomull av høy kvalitet. Settet består av dynetrekk og putetrekk med vakre motiver myke skyene.


Det myke sengetøyet er laget i økologisk bomull, og har et fargesprakende mønster med motiv av alle tenkelige tilbehør til små bilfantaster. Produktet er testet og det inneholder ingen stoffer, ftalater eller kjemikalier som kan skade barnets hud eller helse. Finn laveste nettpris her. Garden-printet består av små, søte illustrasjoner av insekter, planter, frukt og grønnsaker.


Sebra sengesett 80x1Blue Patch. Dyne- og putetrekket er begge utstyrt med en YKK-kvalitetsglidelås og kommer innpakket i en liten pose i samme kvalitet og print som sengesettet. Søtt og mykt kvalitetssengetøy med motiv fra Arctic animals.


Sebra sengesett

Sengetøyet har illustrasjoner som reinsdyr, pingvin og hval. Bomull er et materiale av naturfiber. Velg blant et vell unike mønstre, fargekombinasjoner og design. Minikids har sengesett i alle varianter, både minimalistiske ensfargede og med spennende mønster eller koselige dyrefigurer. La sengetøyet ta opp en av fargene i rommet eller bli en fin kontrast.


Kjøp på nett eller i butikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg