torsdag 25. juni 2015

Fotoramme 40x60

Gode Priser og Lynrask Levering! Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! I denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40xcm. Disse rammene har størrelsesforholdet 2: og kan anvendes både liggende og stående. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder.


Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2.


På samme måte regner du ut rammens høyde.

Dette var high-key-bilder (hvit bakgrunn, lyst saueskinn-imitasjon-teppe og naken unge som ligger på magen) tatt i studio hjemme hos meg. Prøvde idag å få kjøpt en fotoramme i aluminium (sølvfarget) til dette formatet - men fant kun 40xeller 50x70. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener.


Se alle våre rammer her. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. En digital fotoramme er som en liten TV på veggen som kan vise bilder, enten som en lysbildeserie, eller statisk fra minnekort eller USB.


Noen modeller har til og med trådløst nettverkstilkobling slik at du kan laste opp nye bilder trådløst. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Mekanisme som sørger for at den roterer rundt sin egen akse. Billedrammer i formatet 40xcm.


Disse rammer har billedforholdet 2:og kan anvendes i både liggende og stående format, hvilket bevirker, at du kan anvende dem til både lodrette og vandrette motiver. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Ram inn minnene dine.

Prisene kan variere noe, avhengig av leveringsmåten. Velg en leveringsmåte for å se riktig pris. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best. Finnes i størrelsene: 40X4 40X5 40X, 50X7 60Xog 70X100. Eikeramma har en litt tynnere list enn naturtre og den brune treramma.


Eurostyle Moderne Tre - Mørk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg