torsdag 4. juni 2015

Liten sofabenk

Se vårt utvalg behagelige 2- og 3-seters sofaer, praktiske hjørnesofaer og sofaer med sjeselong. Kan du snekre litt selv, er det ikke så krevende å bygge en sofabenk. Som alltid er det en fordel å gjøre et solid forarbeid med nøyaktig oppmåling og innkjøp av det man trenger av materialer, skruer, tekstiler og verktøy. Les mer om garantien her.


Liten sofabenk

Vi har resultater for Sofabenk til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Få maksimal komfort rundt middagsbordet med en deilig og myk spisesofa. Med en spisebenk fra Møbelringen får du en harmonisk atmosfære rundt spisebordet. Stue, kjøkken og gang er på ca kmv i en relativt åpen løsning. Vi har satt inn spisestue i tilknytning til kjøkkenet, der har vi bla bygget en sittebenk (fungerer litt som en sofabenk med oppbevaring under) og vi har kjøpt noen gode stoler som vi kan sitte lenge i. Dette er plassert der hvor det er best plass i stua.


Hva er vel mer komfortabelt enn å sitte i en spisesofa mens du nyter et måltid? Dette møblet skaper raskt en lun stemning. Sett hyllen på plass så lang fra veggen som du ønsker dybden på sofaen. Dersom det er viktig å bruke sofaen til soving bør dybden økes noe. Legg vateret fra toppen av hyllen og inn til veggen bak sofaen.


Velg mellom skinnsofa, veloursofa, m. Vi har et stort utvalg av sofaer i stilriktige farger. Se hele utvalget her! Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Hvorfor ikke lage den selv? Oppskriften er enkel.


Det du trenger er treverk. Med noen puter og pledd kan en slik benk bli et riktig komfortabelt og sjarmerende møbel. Spisesofaen har antikkgrå ben i eik, et delikat lysegrått trekk i polyester og dekorative nagler. Benken benyttes best inntil et mindre spisebor i en gang eller på et soverom. Flott, liten sofabenk som vil være like fin i en stue som på et soverom eller i en entre.


Koselig liten hytte i hage ved siden av utleiers bolig. Inneholder et lite soverom med en ganske høy dobbeltseng adskilt fra oppholdsrommet med forheng. Vi kan låne ut reiseseng for små barn ved behov. Her en koselig TV krok på kjøkkenet hvor en liten puff på hjul kan fungere som bor fotskammel og oppbevaring. En sofabenk kan også fungere fint dersom rommet er smalt.


Liten sofabenk

Dersom du trenger hjelp til å utforme og visualiser en sittebenk kontakt meg gjerne. HER kan du lese litt hva jeg ellers kan hjelpe deg med. Vi ønsker at alle skal ha plass til en sofagruppe ute. Derfor har vi valgt ut et sortiment med sittegrupper som kan passe godt på en liten terrasse eller være perfekt for den store uteplassen.


På førersiden, rett ovenfor inngangsdøren finner man kjøkkenet, mens det i tilknytning til førerhuset er sittebenk og bord samt nok en liten sofabenk til høyre for inngangsdøren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg