fredag 19. juni 2015

Jotun skipsmaling

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Men Jotun verner verdier i verdens minste hytte også.

Det er langt i fra bare verdensberømte hoppbakker, bygninger eller skip som er ikledd Jotun -produkter. Vi kunne ha fylt hele denne siden med internasjonale berømtheter beskyttet av Jotun , på samme måte kunne vi fylt den med bilder av norske hjem. Et fylding strøk med grunning kan aksepteres men vær oppmerksom på at dette kan gi sig og ujevnheter som påvirker sluttresultatet. Jotun anbefaler to tynne strøk med grunning for best beskyttelse og resultat.


Topgloss BR kan brukes over både vinyl Primer og AntiPest, men det oppnåes best resultat ved bruk av Vinyl Primer. En-komponent båtmaling som har gode påføringsegenskaper når man bruker pensel og utmerkede. Jotun Shipolin er en slitesterk og elastisk en-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper.


Spesielt godt egnet til overflater av tre. Interiør- og eksteriørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male.

JOTUN SHIPOLIN BÅTMALING MC A-BASE 9L Shipolin er en en-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper ved bruk av pensel. Egner seg spesielt for overflater av tre. Med et unikt salgstalent og en nese for å finne dyktige medarbeidere, ekspanderte Jotun i rekordfart.


Til å begynne med var det patenter og salgsrettigheter på skipsmaling som sto for inntjeningen. Se våre produkter og farger for båt. Star Carboline er i idag den eneste produsenten av skipsmaling i Norge. Skipsmaling har gjennom alle år vært et hovedprodukt hos Star Carboline.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Avtalen har en verdi på omlag 4millioner kroner i året. Den innebærer at Jotun forsyner skipsverftet med sin nyutviklede skipsmaling , som ifølge det norske selskapet reduserer løsemiddelutslippene med inntil prosent.


Vi er selvsagt svært godt fornøyd med avtalen med verdens største skipsverft, men enda mer fornøyd med at vi gjennom vår innovasjon kan bidra til et bedre miljø, sier Jotun -konsernsjef Morten Fon i en kommentar. Jotun gikk ut av Iran: – Det er game over for mange utenlandske selskaper i Iran. Malingsprodusenten Jotun droppet å produsere pulverlakk og skipsmaling i Iran etter de siste sanksjonene i landet. Konserndirektør Esben Hersve sier sanksjonene har stoppet mange utenlandske selskaper som ville drive handel i landet.


Jotun er også blant verdens ledende leverandører av skipsmaling , industrimaling og pulverlakk. Det har gitt oss både erfaring og spisskompetanse. Speilblank overflate som er lett å holde ren.

Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg