tirsdag 16. juni 2015

Dekor over kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjør ditt hjem enda finere i dag.


Dekor - Alltid mange varianter.

Her får du fordelene og ulempene med materialene over kjøkkenbenken. Spesialmotiv for kjøkkenbenk kan bestilles som en lang stripe slik at man unngår skjøter, sier Cecilie Bjørnerud Knap. Inspirasjon Interiør er en forhandler som tilbyr dette. Oksidé har også spesialisert seg på området over kjøkkenbenken. Cellbes på Internett og på postordre!


Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.

Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Book en interiørdesigner. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på.


Stilig over kjøkkenbenken Et helt nytt kjøkken er nå endelig på plass i det nye huset vi pusser opp , og jeg lover å dele FØR og ETTER bilder av kjøkkenet veldig snart. Tenkte nemlig at jeg først kunne dele et av mine siste prosjekter som er denne platen over kjøkkenbenken – en idé som er et godt og rimelig alternativ til fliser etc. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater.


En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. Utrykk som betonglook med ulike grå nyanser gir både dekorative og slitesterke overflater.


Det finnes mange andre farger, nyanser og finisher å velge i. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon!

De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet.


Håndkler, matter og kurver. Fordelen med fototapet er at man kan få akkurat det motivet man ønsker over kjøkkenbenken. I tillegg til en rekke standard motiver kan man få produsert tapetet med sitt eget bilde. Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken, ba vaskerom og gang.


Flisene er selvklebende, enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim. Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Hos oss finner du lyslister, gesimslister og dekksider til kjøkkenskap.


Se hele utvalget dekorlister og dekksider til kjøkken i mange forskjellige farger på ikea. Hvorfor ha plate over kjøkkenbenken? Velg den riktige glassplaten. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal installere en glassplate over kjøkkenbenken.


Frostet glass, klart glass, farge glass, laminert og herdet glass til kjøkkenbenk. Ta en titt på bildene for inspirasjon. Glass over kjøkkenbenk har blitt mer og mer populært de siste årene.


Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser. Glassplaten beskytter veggen mot sprut og søl som vanligvis forekommer på et kjøkken. Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse.


Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk. Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat Erfaringer med plater i stedet for fliser over kjøkkenbenk ? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg