tirsdag 30. juni 2015

Dyrebutikk tromsø pyramiden

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Velkommen innom vår nye store dyrebutikk.


Her finner du over spennende butikker, og vi har 4gratis parkeringsplasser. Hos oss kan du forvente god service, rask levering og høy. Senterleder: Elisabeth Karlsen. Målet er å åpne der i begynnelsen av oktober, avslører daglig leder. Den nye butikken, som blir 2kvadratmeter stor, skal holde til i Karlsøyveien 1 like ovenfor K1.


Ca 2kvm dyrebutikk hvor du finner det meste til dine dyr. Vi har veterinærer som har spesialfelt innen de fleste områder. Kjapt og lekende lett å booke med.


Bestill nå og betal ved utsjekking. Breathtaking Arctic Adventures! Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.


Det er en dyrebutikk på pyramiden kjøpesenter i tromsdalen. Så ligger det en på polarsenteret kjøpesenter, denne virket ikke noe å satse på om man ikke er i nærheten. På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster.


Tromsø med hjemmel i lov 14. Vårt mål er å yte den service vi mener er best for deg og ditt dyr. Betjeningen er suuuuperhyggelig, dem kan sine saker. Dette kan være alt fra avansert diagnostikk og behandling, til samtale, empati og forståelse. Sammen kan vi legge rammene for hva som er det riktige for dere.


Regionbussene korresponderer i tillegg med Alta i nord og jernbane og buss i Narvik i sør. I vår dyrebutikk på nett er ambisjonen å levere fremragende service, en trygg og effektiv handel og ikke minst vil vi forsøke å gi deg veiledning, gode råd og tips. Buddy er en dyrebutikkjede med fokus på kvalitetsprodukter og høy fagkunnskap om riktig stell og pleie av dyrene.


Gjennom vår nettbutikk kan du bestille og få sendt varer over hele landet. Vi har imidlertid høstet gode erfaringer fra butikken i Harsta og det har gått veldig bra der. Dyrebutikk med det meste til ditt kjæledyr. Oslos største dyrebutikk med Norges største utvalg!


Den har sitt navn fra det pyramideformede fjellet som ligger like ved. Pyramiden ligger ved Billefjorden i Dickson Land på Spitsbergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg