onsdag 24. juni 2015

Røros tweed sitteunderlag

Alle produktene er produsert i Norge og er laget i 1 norsk nyull. Syndin-serien er en leken vri av klassiske geometriske former, med farger inspirert av naturen i det vakre fjellområdet Syndin. Røros Tweed sitteunderlag i fantastisk ull kvalitet. Konfetti er inspirert av kontrastene du kan finne i ei flott dressjakke. Velg mellom flere flotte farger!


Ull fra sauer som beiter i friske fjellområder gjør at du får et mykt, luftig og behagelig pledd – robust nok til å holde seg pent i mange år.

Det finnes ingen erstatning for ull. En sensommarkväll, Den dyker upp framför mig i skogsbrynet. Bärande på en krona som alla jägare i byn vill ha som trofé på sin vägg.


De har samarbeidet med flere norske formgiverer for å skape en morderne design som fortsetter å inspireres av Røros estetiske og kulturelle arv. Nettsiden til Jerven AS. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Klikk for å se større versjon. Røros Kunstformidling as Tilbyr Gratis Frakt Over Natten. En dress i en sober farge kan jo godt ha et mønstret innerfôr i skarpe og klare farger.

Sitteunderlag Konfetti. Disse varmer godt når du er på tur og trenger en pust i bakken. Rype er et symbol på den norske tradisjonen med jakt og friluftsliv. Hjelp favorittlaget ditt frem, og kjøp ditt supporterutstyr hos oss!


Reserver på Tweed , Orenburg. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Finn den perfekte bilferie i Røros med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Dine data, dine valg.


For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Bedriftens kolleksjoner er et resultat av designernes kreativitet og Røros ’ kompromissløse krav til kvalitet, funksjonalitet og bruksvennlighet.


Ullproduktene leveres innpakket i flott gaveeske med informasjon om vottesentralen, ullens egenskaper, håndarbeidet og. Røros - Tweed er kjent for sine gardiner, møbelstoffer, pledd og tweed. Fabrikkens produksjon er nå konsentrert om pledd av høy kvalitet i 1 ren ny ull med design inspirert av den estetiske og kulturelle arv på Røros – og den.

Det er lett å brette sammen og ha med seg. Bruk sitteunderlaget. Her i nettbutikken finner du både Jaquardpleddene og de litt tynnere frynsepleddene.


Noen av pleddene har herlige friske farger, andre er i naturfarger, her er det noe for enhver smak!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg