onsdag 10. juni 2015

Nordsjø terrassebeis

Merkevarene til lave priser. En vannavvisende terrassebeis for ulike treslag som furu, gran, sedertre, lerk og trykk­impregnert tre. Den brukes til terrasser, utemøbler og liknende, trenger godt inn i treverket og hindrer inntrengning av fukt.


Beis for terrasser og utemøbler av trykkimpregnert tre. Den trenger godt inn i treverket og motvirker fukt og råte.

Her finner du alt i maling, fra terrassebeis , gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Last opp og lek deg med bilder av din egen terrasse, så ser du hvordan det kan bli med ny farge fra vårt fargekart. Begge produkter trenger godt inn i underlaget og hindrer fuktinntrengning og oppsprekking.


Bruk samme fremgangsmåte som over, men pass på at du forbehandler treet riktig først. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Hvorfor er det viktig å vente til treverket er tørt?


Fordi vått treverk ikke trekker til seg verken beis eller olje på riktig måte, og du kan ende opp med å låse inne fuktigheten i treverket.

Fuktig treverk kan råtne etter en stund og hensikten med terrasseolje eller terrassebeis er nettopp å hindre dette. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto? Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Kunnskap, kvalitet og engasjement er nøkkelverdier i vår virksomhet. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test. Varsle meg om nye innlegg via e-post. Harmoni 46- per stk Kjøp.


Trebitt terrassebeisfjerner 4l 16- per fl Kjøp. Fjerner effektivt tidligere oljebehandling, fett, sot og skitt. Fjerner gammel olje og beis. Lysner terrassegulvet så det ser nyslipt ut!

Det er en kjennsgjerning at solen bryter ned treverk. Terrassebeis extra base gul 2. UV-filteret beskytter treverket på samme måte som solkrem beskytter vår hud. Det lønner seg prismessig, da du får en terrassebeis som holder lengre, og du slipper å gjenta behandlingen ofte.


Tinova Traditional Tixett Transparent Exterior er en tradisjonell tjærebeis beregnet på utendørs trefasader. Nordsjø tinova trad tixett transp bc 9l.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg