fredag 19. juni 2015

Alpina ecl pro

Kjøp Alpina Ecl Pro hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser!


Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!

Finn Alpina Ecl Pro Wc. Les tester og omtaler før du kjøper. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Det unike snøresystemet sikrer perfekt passform til foten din.


Alpina ECL Pro WC er den tidligere World Cup-modellen i klassisk fra Alpina. Hælkappe i plast gir god kraftoverføring til skien mens den innvendige hællommen inne i skoen har nupper av silikon, som holder foten på plass. Til trening og konkurranser for de aktive.

Dette gjør ECL PRO maraton til en unik støvel for de virkelig lange rennene som Vasaloppet, Birken og Marcialonga. Alpina er først ute igjen med nyheten ECL Pro Marathon. Skoen er basert på ECL pro WC. Den har en høyere innersko som er stabilisert med carbon på både inn og utsiden av skoen. Dette bidrar til at man får maks stabilitet både på lange løp og når sporene blir dårligere.


Lettere og svært presise. Alpina Competition er tekniske skistøvler, med 4Dry membran og Thinsulate isolasjon, som passer svært godt til trening og konkurranser for den aktive. ECL Pro er navnet på disse lettvektede skiskoene fra Alpina for bruk til langrenn.


Designet for racing på elitenivå og for å gjøre ditt skiløp enda raskere. Vekten ligger på kun 3gram. Alpina ECL kompletterer utvalget innen spesialutstyr for staking og du kjenner virkelig hvor stabil denne støvelen er når du prøver den. En perfekt sko for deg som staker Marcialonga, Vasaloppet eller Birken. Her kan du gjøre årets kupp!


Trygt og sikkert hos Urverket. Beste Priser På Alpina Ecl.

Kundene våre, som for en stor del er aktive utøvere, krever mye av oss. ECL Pro Marathon er en elitestøvel basert på ECL Pro WC, som er velkjent blant verdens beste klassiskløpere. Støvelen har stivere materialer der det skal være stivt, med bedre støtte og stabilitet. Ny 3D mellomsåle gir enda bedre torsjonsstivhet.


Hælkappen er av karbon og plast med forskjellige tykkelser, for best støtte og komfort. Sidestøttene i carbon gir økt stabilitet under lange skirenn og avlaster muskulaturen ved mye staking og slingrete spor. A special, anatomically designed footbed composed of three different materials assures a perfect fit and even distribution of force.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. CL ECL Pro Summer, rulleskistøvel, klassisk 19. Et unikt snøresystem sikrer perfekt passform til foten.


Hæl-konstruksjonen gir meget god kraftoverføring og skifølelse. Høyere innesko slik at den sitter godt rundt foten. Sitter tight rundt foten for de som kjenner de vanlige ECL -kvalitetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg