tirsdag 30. juni 2015

Forkle skinn

Forkle skinn

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn laveste nettpris her. Et personlig forkle med tekst eller eget trykk av f. Matlaging er gøy, men det blir fort litt søl og rot, og derfor er et forkle viktig som beskyttelse for klærne dine.


Beskytt antrekket mot matsøl med et forkle mens du lager mat, så slipper du å skifte klær rett før gjestene ringer på døra. Er det ikke morsomt å eie et fint forkle ? Hos oss finner du mange fine forklær i forskjellige modeller. Her finner du blant annet forklær fra varemerker som Greengate, Segers, PanGourmet, Global og Baway. Vi hos Bakeren og Kokken har også våre egne forklær.


Disse er utrolig fine, og du kan velge mellom fargene svart eller rødt. Beskytt klærne dine med et slitesterkt, solid forkle i brunt skinn. Det er utstyrt med en stor praktisk lomme og en hempe til håndkle eller grilltangen. Justerbar lærreim rundt nakken og et langt lærbånd til å knyte rundt midjen.


Flekker og matsprut fjernes med en fuktig klut. Tips til vedlikehold: Unngå i det lengste rengjøring av. Et smidig forkle med pen utførelse i skinn. Med dette forkledet holder du klærne under rene og pene, og er like nyttig utendørs ved bålet som inne på kjøkkenet. En super gave til den matglade.


Dette produktet er kun. Rustikk forkle av ekte kuskinn. Resultatet er et forkle i høy kvalitet med klassisk design - klart til å hjelpe med matlaging og baking. Det har både en løkke for håndkle eller liknende og praktisk lomme.


Myk og fin skinn reim til å feste rundt nakke med ekstra polstring så det føles behagelig å ha på. På utkikk etter en helt spesiell gave til grillkongen? Hva med dette forkleet i skinn ? Et rustikk forkle i ekte skinn som er laget i Sverige.


Eksklusivt forkle i vokset buffellær med fór og lommer med nagler for ekstra holdbarhet. Eksklusive skinnprodukter av norsk elg. Gratis frakt i nettbutikken og butikk på Svullrya. Langt forkle i skinn av høy kvalitet.


Forkle skinn

Høyt liv og to lommer i front. Perfekt for kokken, både på kjøkkenet og til grilling. Et praktisk forkle i fargen New Ruby Red. Passer også utmerket til ulike typer. En herlig farge som piffer opp ditt kjøkken.


Disse Amazing Apron fra Dutch Deluxes finnes i flere ulike farger, så du vil sikkert finne et forkle som passer akkurat deg. Materialet er 1 skinn og er derfor meget slitesterkt. Skinnforkle i mørkt brunt okseskinn, som bare blir finere og finere ved bruk. En fantastisk fin gave til hobbykokken! Behagelig og myk i bruk.


Et forkle i særklasseI utviklingen av dette produktet har svenske Nordwik hatt et klart mål: å skape det mest eksklusiveskinnforkledet markedet har sett. Det er bearbeidet i Sveriges fremste garveri, og varsomt utmeislet for hånd i en svensk fabrikk. Forkle i skinn , lys brunt. Andre Kjøkkenforkle i Skinn.


Ved siden av Nordwik skinnforkle finnes det også en rekke andre kjøkkenforkle i skinn og lær. Morberg kjøkkenforkle er laget i premium lær. Brødsmulesti Store norske leksikon Kunst og estetikk Søm, klær og mote Tekstiler Klær fremstilles av tekstiler, lær, skinn eller plast og brukes for å beskytte kroppen, som pynt og som statussymbol. Håndlagd hos britiske Bradleys The Tannery’s garveri i landlige Shropshire.


Forkle skinn

Alle hudene brukt I deres produksjon har lokal etisk opprinnelse. Prosessen tar rundt en uke fra start til ferdig produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg