fredag 26. juni 2015

Jotun interiørmaling

På utkikk etter interiørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge.

LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Når du skal male panel, er maling med god dekkevne alfa og omega. L Vannbasert interiørmaling. Nå forenes matte vegger og godt inneklima.


Jotun Lady Balance innendørs maling. Mange har et rom hvor oppussingen virker tidkrevende og derfor stadig utsettes. Det kan være rom med mønstret glassfiberstrie, eller andre ujevne underlag, som roper etter fornyelse.


Miljømerket interiørmaling for deg med høye krav. Interiørmalingen vår er kvalitetsmerket og oppfyller høye krav til miljøvennlighet. De passer utmerket til maling av dører, lister og møbler innendørs.

Velg mellom grunning, halvblank og blank, og flere nyanser. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Ved å bli medlem i NAAF støtter du en.


Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. Blir man lei av fargen, kan man helt enkelt male på nytt i en annen farge.


LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling , og er først ute med trender på farge og produkt. Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg