mandag 1. juni 2015

Screenduk

Duken i glassfiber er vevet i et unikt mønster for å tåle maksimal påkjenning i alle retninger. Rulles opp rettere og henger penere, også i store formater. Unik levetiden – Tåler ekstremværet det stadig blir mer av. Nok en nyvinning fra REX innen solskjerming.


Enestående design med ny, hi-tech, miljøvennlig, aluminiumisert duk.

Helioscreen Sergé er høyst sannsynlig markedets beste screenduk. Legg inn bredde, høyde, motortype og duk i. Ferrari Soltis er en Polyester duk Vi leverer en rekke forskjellige typer avhengig. Spar penger på å måle opp og montere selv! Vi skal levere ca stk store zip screens.


Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Vental takker for oppdraget og ser. Med et stort utvalg screens gir det mulighet for mange løsninger til så godt som alle anvendelsesområder.

Du kan velge mellom mange duker i ulike farger og tekstiler, også helt lystette. Fortløpende kvalitetskontroller og bruk av screenduk med opptil UV-beskyttelse er garanti for optimal sikkerhet og funksjonalitet. PVC belagt nett som beskytter mot innsyn, så vel som solen, men beholder god sikt utover. Kun tilgjengelig i hvitt. Maks bredde 260cm og høyde 300cm.


Velg forskjellige typer screenduk til ulike rom, avhengig av hvor mye skjerming du ønsker. I rom der vi oppholder oss mye ønsker vi gjerne å se ut. Har du store vinduer, med naboer tett på? Eller ønsker du å unngå refleksjon i skjermer i kontorlokalene dine?


Dette unngår du med persienner. Bestill utvendige persienner på mål. På jakt etter utvendige screens? Se vårt utvalg og bestill i dag! Til veggmonterte levegger kan du velge enten en tett markiseduk eller semi-transparent screenduk som ikke blokkerer utsikten Begge variantene kommer i flere farger og mønstre, slik at du kan finne noe som passer uteplassen din.


Vi hjelper deg med tilpassing og montering. Sjekk ut Zip Screens Pris.

Våre screens produseres individuelt etter mål og åpner opp for utallige muligheter. Systemmarkiser (screen-gardiner) er en samlebetegnelse på markiser, med vanlig duk eller screenduk perforert stoff. Passer til offentlige bygg og privat. Når det gjelder screenduk til innvendig bruk anbefaler vi Soltis 99.


Gardinene produseres etter nøyaktige mål, og kan tilpasses for montring på vegg eller i nisjer. Vanlig snortrekk fungerer fint på mindre enheter, men på litt større gardiner og gardiner med screenduk , anbefaler vi kjedetrekk for enklest mulig betjening. Det er en utvendig løsning for solskjerming, som kan heises opp eller ned etter behov. På mange måter har en zip screen samme formål som en markise, men den henger tett inntil vinduet i stedet for å fungere som et tak. Zip screen består av en screenduk og en kasse som holder screenen på plass.


Her kan også velges forskjellige bunnlister og volanger. Perforering gjør at den stopper ca sol-lys men en kan fortsatt se forholdsvis godt ut. Vindusmarkiser gir svært god solskjerming, hindrer bleking av møbler og interiør og skjermer for innsyn. Som standard leverer vi alle vindusmarkiser med markiseduk, men du kan også velge en screenduk.


Samtidig har den et enkelt og moderne utseende som ofte passer den nordiske smaken. Denne gir mer utsyn enn en markiseduk. Levegg på rull kan ses på som en vertikal markise. Sistnevnte er transparent slik at bevarer utsynet. Med akryl får du samme duk som en markise.


Det vil si med ingen utsyn eller innsyn. Du kan i stedet velge et PVC-vindu, som gir deg utsynet du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg