torsdag 4. juni 2015

Falurød maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Falu Rödfärg är idag ett växande sortiment av produkter kopplade till hus och hem.

Den ursprungliga slamfärgen har utvecklats med nya kulörer och idag finns. Falurødt er et pigment som har vært mye brukt i Skandinavia for utvendig maling av bolig- og uthus. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


For å lage malingen ble gjerne rugmel, vann og pigmenter blandet sammen, men det fantes et utall oppskrifter på ulike gårder landet rundt. Uansett kalles det for komposisjonsmaling - og kjøper du falurød maling i dag er det nettopp det du får. Om malingen fester seg på sandpapiret, er det akrylatmaling.

Tar du fingerene over slamfarge, feks Falurød maling , farger det av på hendene dine. En av de beste trebeskyttelsene vi kan kjøpe, er mest kjent under navnet falurød. Faktisk finnes den i dag også i andre farger som for eksempel lys rød og svart – og den markedsføres nå under navnet Falu Rödfärg. Den skal være lett å påføre, gi jevn og god dekk, ha lite sprut – og produktet må gi den fargen du har valgt. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene.


I fargekartet finner du mange tips til hvilken maling som dekker dine behov. Været blir mer og mer ekstremt – det gjør DRYGOLIN også. Ny banebrytende teknologi gjør DRYGOLIN Nordic Extreme til Jotuns beste maling noensinne! Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Bruk av maling på hus har i stor grad sammenheng med at tømmerhusene fikk bordkledning.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Falurød , fargestoff (jernoksid) som utvinnes av såkalt rødmold fra kobbergruven i Falun. Oppslemmet i vann, parafin el. Falurød er i virkeligheden synonymt med svenskrød- selv om svenskrød for mange kun betegner en bestemt farvenuance.


Falurød er den klassiske maling , som alle svenske træhuse er malet med.

Opskrift slamfarve - hvis du vil blande selv. Man stryger første gang med Falurød fortyndet med vand. Efter timer overmaler man med Stig Björklunds Rødtjære, færdig. Stig Björklund Rødtjære er produceret på samme pigment som Falurød , men på trætjærebasis og ikke vandbasis.


Vi tilbyr den profesjonelle bruker tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye moderne bygg. Vi fører linoljemaling. Et selvsagt valg for dekkende maling av alle treflater utendørs!


Trefasade V Pro er en moderne fasademaling av høyeste kvalitet som holder opptil år. Den optimale kombinasjonen av olje og akryl gir utmerket farge- og glansbestandighet, samtidig som treet får en dyptinntrengende og holdbar beskyttelse. Speciale: Gammeldags træbeskyttelse og træolie, specielt til det danske klima. Recepter er løbende justert, så de lever op til nutidige krav om miljø og arbejdsmiljø.


Fjerner maling fra pensler og ruller Se produkt. Natural Wood Ædeltræsolie Classic Indeholder beskyttende UV filter, og hæmmer mug og. Valg af facademaling til udendørs maling af hus. Skal du vælge facademaling til maling af facaden på dit hus, bør du tænke dig rigtigt godt om, inden du vælger farve.


Det er nemlig et meget tidskrævende og ofte også dyrt projekt at skifte farven på din facade, så det er en god idé at vælge den rigtige farve allerede første gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg