onsdag 6. mai 2015

Shipolin maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Multipliser så med to og legg til arealet av akterspeilet.

Siden båter har ulike design, gir dette naturligvis bare et overslag. Dette arealet deles så på spredeevnen til det aktuelle produktet (oppført på spannet og produktdatabladet). Disse tallene gir det riktige antall liter maling som trengs for å dekke båten.


Egner seg spesielt for overflater av tre. Skipsmalingen gir en blank overflate og er svært slitesterk samtidig som den er elastisk. For å få sklisikringseffekt i vanlig maling , så skal det visstnok funke bra å strø salt el. Fåes også partikler for å blande i malinga. Jeg har fått et tips fra en eldre herre om å bruke shipolin, maling for å male på trebåter.


Koster litt men har tenkt å prøve på mitt.

Døren bør stå oppe til malingen er tørr. Påfør strøk nummer to etter en dag eller to. Maler du med svart halvblank eller blank maling , kan siste rest av malingen brukes på takrenner, nedløpsrør etc. Nytt dørhåndtak, dørskilt og et par blomsterkrukker. Shipolin kan blandes i mange farger.


Se mer og kontakt oss her! Etter et par ettermiddagers innsats er døren blitt forvandlet til en sort helblank, skinnende ny dør. En boks med maling og noen timers innsats var alt som skulle til for å gi fronten det rette uttrykket igjen.


Halvblank Ny dør koster mye, men hvis inngangsdøren er i bra stand er det mange muligheter med litt maling. Den er meget lett å påføre med pensel og gir en blank overflate. Forbehandling: Overflaten må være rengjort for støv og smuss, samt være tørr før overmaling finner sted. Ved bestilling må fargekode oppgis. Det er ingen angrerett og returrett for maling som er fargeblandet.


SHIPOLIN Blank overflate og unikt utvalg av farger. Gir en blank overflate og er slitesterk samtidig som den er elastisk. En-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper ved bruk av pensel eller rull. Gir en speilblank overflate som er lett å holde ren. Inneholder UV-stabilisator, gir god farge og glansholdbarhet.


Stål, aluminium, polyester, tre og andre materialer.

Lett pussing med sandpapir for å bedre adesjonen av nytt malingstrøk. Intervallene varierer fra 5-år opptil år - forutstatt riktig forarbeid. Bruk egne malingstyper for utsatte partier som vinduer, dører og. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning.


Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. Hurtige og punktlige leveranser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg