fredag 22. mai 2015

Bord 80x80

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Vi har et stort utvalg av interiør, møbler og utstyr til fantastiske priser.

Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Kjøp bord 80xhos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Må byttes ut etter måneder. Bordet trekker til seg alt og er umulig å få rent.

Får flekker av det meste. Måtte kjøpe nytt bord etter måneder. Velg mellom flere forskjellige modeller, vi leverer hurtig rett hjem til deg! Sofabord MANDERUP 80xvilleik Pr. Legg i kurv Legg i kurv.


Nydelige bord ,med god høyde slik at man kan sitte og spise i sofaen. Bordet har et minimalistisk og industrielt design, som med sin enkelthet passer inn i de fleste hjem. Her får du mye bord for pengene. NADIA Bord er et stilig utebord i formstøpt plast med kunstrotting-utseende.


Det vedlikeholdsfrie plastmaterialet er formstøpt med en flettet tekstur, som gir bordet det lille ekstra utseendemessig. Finnes i flere farger. Kombiner gjerne med stolene i samme serie. Turkist bord i formstøpt plast.


Filippa er et nordisk inspirt spisebord med klaff. Klaffbord er praktisk og sparer på plassen. Høydejusterbart med gasspatron.


Rundt bord er spesielt godt egnet for sosiale måltider eller aktiviteter ved bordet.

Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten. Vi har også rundt bord med illeggsplate slik at du enkelt kan få mer plass. Kvadratisk bord i høytrykkslaminat med ben. Stilfulle designede bord. Hvitt bord i formstøpt plast.


Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Spisebord med delt Duranite plate og aluminiumsben. Duranite er en bordplate med kjerne av høykvalitets fiber cement.


IDAHO sofabord 80xcm. Marmor er tidløst, og mønsteret varierer alltid litt avhengig av bergartens sammensetning. Hvert bord blir dermed helt unikt. Når marmor kombineres med messing blir det både moderne og klassisk.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Annoncer med Bord 80Xpå DBA. Stort udvalg af Bord 80Xtil billige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg