fredag 8. mai 2015

Jotun sparkel for treverk

Jotun sparkel for treverk

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Jotun sparkel for treverk

Get inspired with our FoR product range. Jotun sparkel for tre akryl. Dette er en akrylsparkel til innendørs bruk. Den tørker raskt og er enkel å slipe.


For å oppnå best mulig resultat bør det sparkles ganger. Sikrer god vedheft og er lett slipbar. Denne sparkelene kan benyttes på listverk, dører, vinduer og trepanel på vegg og i tak. For tre er det oljebaserte utgaver med løsemidler, og vanntynnet sparkel basert på akryl.


Oljebasert sparkel tåler høy fuktighetsbelastning og kan brukes i vinduskonstruksjoner og sparkling av panel på bad. Benyttes til sparkling av dører, lister og annet treverk. Perfekt til dører, lister og annet treverk.


Hurtigtørkende akrylbasert sparkel til innendørs bruk. Nettlager Selges ikke fra nettlager. JOTUN SPARKEL INTERIØR 3L TREVERK AKRYL. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler.


Informasjon om bruk, modifikasjon og aksept er beskrevet i personvernreglene. Opus sparkel for treverk liter skjøtesparkel. For det første, fungerer vanlig sparkel på treverk (eller må man ha spesiell treverk – sparkel )? Sparkelen er vannfast og frostsikker.


For en spesielt flott finish helsparkles døren med samme type sparkel. Den er ekstra sterk og tåler belastning. Slip underlaget og fjern slipestøvet. Treverk -Panel-Lister-Metall.


Beckers Mirka Krefting Scanox Motip Sika Spekter Autoglym Osmo Dana lim Liberon 3M. Les tester og omtaler før du kjøper. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. Oljebasert, ekstra sterk sparkel til bruk på dører, lister og annet treverk Spesielt egnet til sparkling av vinduer og til bruk. For å få et pent sluttresultat er grunnarbeidet viktig.


Jotun sparkel for treverk

Puss deretter underlaget og fjern slipestøvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg