torsdag 7. mai 2015

Moderne veggur

Veggklokker i flott moderne design. Flere materialer som stål, glass og tre. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt!

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Hos Unoliving finner du både de klassiske veggur , som viser, hva klokken er, og de mere stilfulle ur, der hvor man setter designet, høyt. De forskjellige designs gir deg rik mulighet for å finne det ur, som passer inn hjemme ved deg. Moderne veggur i tidløs design med aluminiumsramme.


Spesielt egnet for store rom. Pen utførelse med tydelige tall. Med rene linjer og diskré visere er denne klokken både moderne og funksjonell.

Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret. Dette vegguret fra Marquant er meget stilrent med sin hvite urskive av metall. Urskiven mangler tall og har et meget moderne uttrykk.


Klokken er analog og har time-, minutt- og sekundviser. Drives med ett AA-batteri (selges separat). Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke.


Så kan det så klart varieres mellom ulike modeller – kjøper du et lite veggur i klassisk stil eller et med tøft og tydelig design så gir det ulik effekt i rommet. Hos Clas Ohlson finner du et utvalg klokker i ulike modeller og stiler. Alt fra de litt mindre til store og moderne. I dag er stillegående urverk nesten alltid standard.


Et hjem er ikke helt komplett uten en veggklokke! Hvilken passer best inn i ditt hjem? Et gammelt klassisk design, eller et mer vågalt og moderne ? Enten det er et stort veggur på kjøkkenet eller en vekkerklokke på nattbordet – vi har klokker i både moderne og tradisjonell stil. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker.


Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik at du kan finne uret som passer din smak og ditt hjem.

Vi har også praktiske vekkeklokker som får deg ut av sengen om morgenen. Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Velkommen til kookoo. Denne typen veggur kalles gjerne amerikaklokke eller sildekasse.


Her finner du gjøkur i moderne design, morsomme vekkerklokker og fine sangfugl. Et veggur som er klassisk i formen, men laget i nytt materiale, eller som er fargerikt eller overdrevent kitschy, blir morsomt. Velg mellom ulike motiv, størrelser og funksjoner – vi har garantert et veggur som passer akkurat din arbeidsplass.


Alle våre produkter holder høy kvalitet og er skreddersydde for det moderne kontoret. Modern Art Gallery er Midt-Norges største galleri. Vi formidler kunst fra en rekke av Norges mest anerkjente kunstnere, og har til enhver tid utstilling med over forskjellige kunstnere.


Med års erfaring har vi god kompetanse til å bistå med utsmykning av bedrifter, institusjoner og private hjem. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Det forteller at man ikke tar interiøret så alvorlig, mener hun.


Tjaberg mener gamle veggur i moderne hjem også kan handle om å bringe humor inn i interiøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg