onsdag 27. mai 2015

Stor veggklokke nettbutikk

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


Bestill din store veggklokke i nettbutikken hos expondo allerede i dag. Veggklokker i flott moderne design.

Flere materialer som stål, glass og tre. Vi har et stort utvalg av pene og praktiske veggklokker for kontor, lager og skole. Vi har alt fra elegante klokker med 3D tall til robuste vantette klokker. Flotte og unike veggklokker.


Med tre ulike lysstyrker og nattmodus passer klokken utmerket til soverommet og med snooze-funksjonen kan du alltid våkne på dine vilkår. Nå slipper du å glemme flere viktige tider når du er hjemme. Hver arbeidsplass trenger en veggklokke og dekorasjoner på veggene.


Vi har et bredt sortiment av veggklokker og annen innredning som løfter bedriftens profil i offentlige miljøer som entré, venterom og kontor.

Hos oss finner du store og radiostyrte veggklokker for både inne- og utebruk. Alle stolpene og 12-tallet som symboliserer tallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. Vi har også mange flere slike veggklokker- sjekk ut relaterte produkter. Et hjem er ikke helt komplett uten en veggklokke ! Her finner du et stort utvalg av veggklokker, både med romerske tall og moderne, i mange ulike design.


Hvilken passer best inn i ditt hjem? Et gammelt klassisk design, eller et mer vågalt og moderne? Med sine centimeter i diameter er disse store nok til å dekorere en hel vegg.


Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kombiner tekstil, puter.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stor veggklokke i nettbutikk - bestill online her - års garanti - fri frakt! Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen?


Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker.

Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke.


Alle romertallene og kattene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. Nå til knallpris kun 139kr! Den er også blank som speil. Farge: Sølv-speil eller sort-speil Egenskaper: 1. Alle tallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. Søk etter stor veggklokke på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på stor veggklokke fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Snart nettbutikk for måneder siden Home and Cottage. Jeg har lenge ønsket meg en stor veggklokke i spisestuen.


Den øverst her har jeg ønsket meg lenge. Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler.


Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg