torsdag 7. mai 2015

Falske blomster

Høy kvalitet - Stort utvalg - Rask levering - Besøk oss i dag. Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Finn falske blomster nå på Kensaq.


De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel.

Dessuten visner de jo aldri. Pass på å ha flere typer silkeblomster på lager, så kan du bytte dem ut når du vil forandre litt på stilen. Vi har også levert kunstige planter og blomster til restauranter og kunstige planter til kjøpesenter og mye mer. Vedlikehold av kunstige blomster og kunstige trær. Synes du det er vanskelig og vedlikeholde og vanne blomstene og plantene dine tilstrekkelig?


Vel da er det et godt valg og velge våre kunstige planter og våre falske blomster. Falske blomster kan se vakre ut på kontoret, på en restaurant eller for eksempel i en salong. Har kjøpt meg noen grønne planter som holder lenge, men har tenkt det er bedre å kjøpe fine og false snittblomster.

Men de må ikke se så veldig falsk ut. Kunstige planter og blomster. Produkter som oppleves helt naturtro med en fantastisk kvalitet.


Et meget stort utvalg av planter, trær og blomster som ser helt ekte ut. Europris - Mer til overs! En gave til minne om et kjært liv skaper håp for andre.


Takket være ditt bidrag, kan Kreftforeningen hvert år. Derfor havde de en lidt negativ klang hos mange. Men i dag fås de så naturtro, at du risikerer at komme til at vande dem. Se vores udvalg hos BAUHAUS her på siden, og læs alt om mulighederne med kunstige blomster. Vi er en totalleverandør innenfor kunstige blomster , planter og trær.


Jeg gikk først til innkjøp av tre potter, før jeg kjøpte noe å fylle dem med. Jeg så selvsagt for meg blomster i rødt, hvitt og blått. På hagesenteret var det hjelp å få – trodde jeg. Det er enkelt å omgi seg med planter, uansett om man liker å stelle dem eller ikke.


Pynt hjemmet med vakre kunstige planter!

Vil heller ha noen pene, falske som holder. Plasser kunstige planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase. Våre blomster i kunstmaterialer krever verken stell eller naturlig lys og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Pynt middagsbordet med blomster og blader, eller sett farge på terrassen med grønne banantrær.


Naturtro kunstige planter og blomster til hjem, kontor eller restaurant. Våre planter og blomster holder seg like flotte og friske i mange år. Kaktuser, vakre blomster og grønne planter er alle fine å dekorere hjemmet med.


Kombiner dine favoritter som speiler din stil og skap ditt eget lille planterike. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Kontakt oss gjerne for en planteprat!


Kom å se vår vakre oase i drivhuset på Høvik. Vi er kun rettet mot bedriftskunder, men privatpersoner som ønsker å kjøpe Roggens produkter kan finne et stort utvalg på HomeCottage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg