tirsdag 19. mai 2015

Beis eller dekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Butinox Futura Dekkbeis er halvblank høykvalitetsdekkbeis som gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur.


Dekkbeisen gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge.

Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Maling, beis eller dekkbeis ? Beis er en transparent overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate være til dels synlig. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima. Dekkbeis gir et tynnere sjikt på flater enn maling, men tykkere sjikt enn beis.


Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis.

Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Den har kraftigere pigmentering enn beis , og lengre nedbrytningstid. Kjøp på nett eller i butikk.


MAXBO Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Tjærebeis er som nevnt beis med noe tjære i. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning. Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot.


Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen. Men i dag er de beste produktene vanntynnet. En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder.


Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått). Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys.

Antall strøk med beis , dekkbeis eller maling avhenger av om treverket er høvlet eller uhøvlet. På høvlet treverk, eller detaljer som en høvlet kant på liggende kledning, anbefales det tre strøk med beis , dekkbeis eller maling. Disse strøkene kommer i tillegg til grunningen. Dette er kritisk viktig på husets solvegger.


TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Dekkbeis , Vegg, Utendørs, 9L,. Dersom du velger beis , kan du senere dekkbeise eller male over med en annen farge - det omvendte er imidlertid ikke mulig. Den kombinerer beisens egenskaper og utseende med malingens holdbarhet. Oljedekkbeisen er dekkende, det vil si at likevel vil noe av treets struktur være synlig. Med oljedekkbeis får du lengre vedlikeholdsintervall enn med beis , det normale er fra til år.


Husk å grunne ubehandlet treverk før du bruker dekkbeis. Täcklasyr = dekkbeis. Beis er den behandlingen med minst pigmenter, og beskytter følgelig mindre - men du slipper imidlertid unna skrapejobben.


Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Beis får sterkere farge, for hvert strøk du påfører. Beis kan også brukes som grunning for dekkbeis eller maling (med de ovennevnte unntakene). Du bør gjenta behandlingen hvert annet eller tredje år. En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten.


Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis , men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg