mandag 18. mai 2015

Tapeter fargerike

Variert utvalg av tapeter for alle rom og smaker. Finn dine favoritter på Ellos! Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.

Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge. Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge.


Fargerik blomster tapet. Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene.

Her blir det fargefest til frokost! Tapeter i gull og sølv. Så enkelt, men absolutt vakkert. Designet fås i fire sarte fargekombinasjoner med skimrende striper i gull eller sølv.


Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene. Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Det er viktig for oss å ha det beste og bredeste utvalget. Vi selger fiber, vinyl, tekstil og våtromstapet fra kjente leverandører som Borge og Storyes samt Omexco, Itag og Green Apple. Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge. Store fargerike fugler skaper wow-effekt og blikkfang i ethvert rom. Vakkert, rolig og litt spennende.


Små innsekter i gulltrykk blir til lekre mønster i den rette kombinasjonen.

Flotte, fargerike rom som stimulerer og gleder, eller avstemte og harmoniske vegger for dem som trenger ro rundt seg. Med tapeter kan du ta solen og blomstene inn, – eller barna med ut på eventyr. Og så er det lett å endre med alder og interesser. Våre lokale farge- og interiøreksperter kan hjelpe deg med å finne det rette tapetet til ditt hjem. Velg mellom fargerike og flotte tapeter som blir som kunstverk i hjemmet ditt.


Noen av tapetdesignene har også kunstnerens signatur! Spesialforretning for tapet og tekstil. Norges største nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg