onsdag 20. mai 2015

Dekor lyspærer

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! På Lysman vi har et stort utvalg av lyspærer!


Gjør ditt hjem enda finere i dag. Lyspærer i halogen og glødepærer dekor. Dekor - Alltid mange varianter. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Et eksempel på at lyspæren er viktig når man skal kjøpe lampe ser du tydelig på bildet.


Her er LED- lyspæren synlig, og dekorpæren gir derfor en flott lyseffekt og skaper et helt annet inntrykk enn hva en matt pære ville gjort. I lampen blir det også brukt en lanternepære som bidrar til å sette preg på lampen. Her kan du kjøpe dekorative lyspærer. Finn LED pærer, globepærer, kompaktrør, lysrør og mye mer.


Dekor lyspærer

Ekstra varm lysfarge velegnet for dekor. Kan brukes på 115V der det er pærer i serie. Store lyspærer med LED er blitt en tren lyspæren er svært dekorativ og utgjør halve lampen. Pærene har fått et veldig fint lys og de fleste pærene kan dimmes etter ønske og gir akkurat det lyst man selv ønsker. En dekorativ lyspære kan løfte designet til nye høyder.


De er ikke alltid like sterke – nettopp for at de ikke skal blende deg, men heller skape stemning og heve designet på lampen du plasserer de i. Starter for lysstoffrør, sensorlys, reflektorpære, rørpære. Vi har lyspærer i diverse former og varianter. For å kunne skape ønsket stemning og atmosfære i et rom, kan de fleste av våre lyspærer dimmes. Du kan lese mer om lyspærenes lysstyrke, mål og pærens farge, ved å klikke på en av lyspærene nedenfor.


Dekor lyspærer

Små innredningsdetaljer kan gjøre stor forskjell. Finn et tema som passer med resten av tingene dine, så fyller du raskt hjemmet med detaljrikdom. Handle trygt på jotex. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. LED dekorpære E(stor sokkel) 360lm 4W.


Fin til pendler og lamper uten skjerm. Aldri hørt av smart levende tendensen? Kanskje det er typisk anvendt vis du a minimalistisk kjøkken hjemme. Du vil føler mer avslappet uten tror vil sannsynligvis ser ut til å være rotete. Usikker på hva du skal velge?


Dekor lyspærer

Ta kontakt så hjelper vi deg! Vi lagerfører langt flere varer enn de som vises i nettløsningen. R7S og Gkan ses i vårt brede utvalg.


Har du en lampe som trenger ny lyspære , har vi garantert den du er på utikk etter. Her finner du pærer med Esokkel. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg