onsdag 13. mai 2015

Hestegjerde plast

Et holdbart gjerde som passer like fint rundt beite som ridebanen. Heritage Fence er produsert av polymer harpiks tilsatt et UV hemmende stoff som hindrer solpåvirkning av gjerdet. Vedlikeholdsfritt og lysbestandig hestegjerde i plast - a-staketet. Du slipper å male, gjerdet falmer ikke og hestene biter ikke i stykker gjerdet.


Hestegjerde plast

Ikke rart at kunder i Norge, resten av Europa og i USA velger denne typen gjerde. Gjerder i plast ( se egen side på hovedmenyen) Vi leverer også gjerder i plast fra Heritage Products i Nederland. Vi kan levere gjerder i flere varianter både i plast og i kombinasjon plast og tre.


Ta kontakt med oss for et godt pristilbud. Kvalitetshestegjerde i trykkimpregnert furu, norm NTR-A (Krom-arsen fri). Lindberg har vi et stort utvalg av gjerdestolper og påler i tre og stål. Vi har også jordbor, slegger og tilbehør - alt til gode priser. Vi har på lager mange forskjellige modeller av vedlikeholdsfrie PVC Gjerder.


Vi skreddersyr en pakke til deg og ditt prosjekt. Ring eller send mail for et. Plastgjerder er ofte så å si vedlikeholdsfrie. Det som er viktig å tenke på er at om man velger plast og vil at de skal se fine ut, må man velge et gjerde av UV-bestandig plast. Kvaliteten på plast varierer svært mellom ulike fabrikat og modeller, forsikre deg om at plasten er av god kvalitet og tåler kulde så den ikke sprekker.


Et godt hestegjerde som ser fint ut og som holder hestene inngjerdet, er sammen med en god stall, det viktigste man trenger til hesteholdet. Det finnes mange typer gjerder på markede og man kan lage gjerde selv. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Til innfesting på (eksisterende) tre-påler med tilhørende klammere.


En enkel og rimelig løsning! Den største gjerdenyheten siden batteriapparater er endelig i Norge. Finn laveste nettpris her.


SmartFence alt-i-ett er laget for deg som ønsker å sette opp et raskt og godt gjerde. Vi selger flotte hestegjerder i grønn CuA impregnert furu. Dette er gjerder av god kvalitet og med lang levetid.


Hestegjerde plast

SQUARE Square er samme type gjerde som massive, men her er stolpene firkantede. Polymer plast systemer, som Centaur heste gjerde , gir et tradisjonelt utseende med fordel for lite vedlikehol men er ikke egnet til å bruke der det er andre dyr som beiter. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Plastbelagt netting brukes til inngjerding av hager eller til hundegård.


Klassisk hestegjerde. Send en melding og få svar fra ditt lokale Poda-senter. Ingen produkter å vise. Vindex leverer gjerder og stolper som er helt vedlikeholdsfri og som ikke påvirkes av vær, vind eller sol. Pris for fundament modell: kr 40- inkl.


Hestegjerde plast

Aluminiums innsatser. Kan monteres på Betong eller Tre. Veshovda Gjerdesystem er enkelt å sette opp og montere. Vi har aldri hatt så vedlikeholdsfritt gjerde på senteret før.


Hestene har stor respekt for det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg