fredag 22. mai 2015

Kid ullpledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ullpledd - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpledd , pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser. Se mer og kjøp på Kid. Ensfarget pledd i 1 ull. Vår bestselger Gol ullpledd i 1 ull.


Vi har leveringstid på 4-virkedager. Veggli pledd i 1 ull har ett enkelt mønstret design, som passer inn i de fleste stiler og hjem. Varm deg utover sommerkvelden med et deilig og mykt ullpledd ! Et fleecepledd eller ullpledd passer også fint til dekor eller til å sitte på. Miks og match med forskjellige farger og mønstre, plutselig har du en fargerik og koselig uteplass! Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål.


Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. Se våre ullpledd , fleecepled pelspled vattpledd og strikkede pledd. Et ullpledd fra Høie egner seg like godt på de aller kaldeste dagene som på dager som bare er litt kjølige. I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


At pledd har en praktisk funksjon er også et viktig element, og enten du velger ullpledd eller fleecepled kan du være trygg på at du holder varmen. Fleecepledd er populære fordi de er lette å ta med rundt omkring, og myke og deilige mot huden, garantert kløfrie. Velg mellom fleecepledd i flere lekre farger. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Kid ullpledd

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Mønsteret går i blått og hvitt, med motsatt fargekombinasjon på. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Har du spørsmål om produktet? Vi tilbyr sikre betalingsalternativer og dine opplysninger er alltid beskyttet. Om man i tillegg finner et pledd som passer inn i rommet, kan man ha det liggende frem som et. Stort utvalg ullpledd og fleecepledd. Flere farger, mønster og design.


Kid ullpledd

Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg