fredag 8. mai 2015

Antikke kommoder

Antikke kommoder

Kommoder til lave pris. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Mengder av oppbevaringsløsninger. Handle raskt og enkelt på Ellos. En antikk kommode kan være mange forksjellige ting. Det vil du også finne ut hvis du kaster et blikk på det store utvalget vi har av antikke kommoder.


VI har nemlig både høye kommoder , kommoder i svart og hvit, samt kommoder i tre, eller mye annet. Slik finner du fram til nettopp den antikke kommoden som passer perfekt til behovet ditt. Antikke kommoder kan udover en fortræffelig historie også rumme dine personlige ejendele på praktisk vis. Vi tilbyder et bredt sortiment af vintage kommoder fra svundne tider, hvad enten du er til fransk landstil, art deco eller eksklusive spejlkommoder med patina.


Hvis du ikke ser menyen til venstre sÃ¥ klikk her Sidene er oppdatert 1. Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger. Hos oss finner du alt fra en vakker rokokko kommode i valnøtt eller en gustaviansk kommode i mørkebrunt tre, til en stilren og moderne kommode i hvit eller svart høyglans – for å nevne en brøkdel av de kommodene vi har i vårt sortiment. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler: Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik.


Et godt sted at starte, hvis du er interesseret i online-søgning på gamle og antikke kommoder , er antikvitet. Hjemmesiden repræsenterer i alt antikvitetshandlere samt en række konservatorer, antikmesser og brancheforeninger. Der er tale om professionelle forhandlere m. Hvis du er jakt etter en antikk skjenk, så se vårt flotte utvalg her. Våre antikke skjenker er alle nye, men har et antikt look, som gir den rette stemningen og elegansen til boligen din.


Se vårt utvalg av kommoder. Finn din nye kommode hos oss på Hamar. Hjem Tilbud Om oss Kontakt oss Logg p. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser. Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger.


Her kan du også se flere bilder slik at du kan visualisere hvilken kommode som vil passe perfekt på ditt soverom. Din vare indleveres i et auktionshus (vi kan hjælpe med transport). Her beskrives den, ligesom vi tager professionelle fotos, inden varen sættes på auktion. Ny katalog - mange nyheter!


Antikke kommoder

Sjekk ut den nye katalogen her. Vi har 1resultater for Antikk kommode til salg til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


When inspisere antikke kommoder , se etter svak falming i tre og tynne, litt bøyde speil glass, noe som indikerer en eldre, håndlagde stykke. Husk også at noen selgere refererer til kommoder som en kommode eller en forfengelighet Dresser, sistnevnte et begrep for en lav kommode med et matchende speil brukes for å søke kosmetikk. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Et flot og meget elegant møbel, som passer utrolig godt ind i den romantiske indretning.


Antikke kommoder

Carie vitrineskab, har glaslåger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg