torsdag 21. mai 2015

Drivved ramme

Drivved ramme

Sjekk ut ramme drivved. Fraktfritt over 3kr. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi.


Drivved ramme

Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål.


For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2. På samme måte regner du ut rammens høyde. Her er speilet som fikk en rekved ramme. Speilet på gangen hadde ikke ramme rundt seg. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer.


Drivved ramme

Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Tenk å ramme inn bilde av kjæresten, barna eller kjærldyret i denne flott vrammen fra Lafinesse!


Fargen er litt mørkere enn det som framkommer på bildet. Rammen kan stå på bordet. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Så stilig ramme i sølv med teksten Bordvettreglene.


Finnes i tre størrelser, dette er den største. Mål ramme : Hx 27cm og mål tekst eller foto: x 25cm. En av Norges ledende leverandører innen interiør.


Bilder,møbler,lysestaker hos oss finner du det meste til hjemmet. Bøy til et hjerte av ståltråd. Drivved biter er flott pynt når du skal pakke inn. La det være igjen en ekstra ståltrådbit ved spissen til hjerte.


Denne stikker du inn i drivveden så du får festet hjerte. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Smykker av fiskebein. Speil av rekve ramme ca 75cm i diameter Speil. Det var kjedelig og jeg ønsket å røffe det opp litt.


Hadde ideen klar i hode. Hva med å ha en rekved ramme ? Begynte å samle på rekved som passet i lengde til speilet. I påsken plukket jeg med meg masse drivved når jeg var ute på tur i finværet. Planen var å lage en stige som jeg kunne ha på rommet mitt : år ung kreativ dame fra jæren.


Flott grålig speil med hånddesignet ramme av drivved fra Mjøsa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg