tirsdag 19. mai 2015

Kay bojesen zebra

Kay bojesen zebra

Kay Bojesen - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Finn laveste nettpris her.


Kay bojesen zebra

Trædyrsfamilien består af en munter flok dyr fra træaber til sangfugle. Hele flokken er elskede designklassikere, som hurtigt bliver en del af familien. Tredyrfamilien består av en munter flokk dyr, alt fra treaper til sangfugler. Tegningen er trykket på kanvas med ramme av naturtre. Rammen kan henges på veggen i den medfølgende skinnsnoren.


Trædyrene er sande samlerobjekter, der egner sig perfekt som gaver til store begivenheder og som kan gå i arv igennem mange generationer. Du får altid hurtig og billig levering. The zebra has a stylish design and is hand-painted in black and white. En god gaveidé til dåpsbarnet, konfirmanten, studenten og alle andre minneverdige anledninger.


Kay bojesen zebra

Virkelig flot figur, sælges dog da jeg har en i forvejen. Kan sendes som forsikret pakke. En gaveide til en flyvende start på livet til dåben eller til fødselsdagen studenten jubilæum eller bryllup. Nydelig hvit og sort zebra i malt bøk. Kays trefigurer og plansjer er perfekte til det egne hjemmet eller som presang til høytider som bursdag, eksamen, dåp eller høytider.


Kay er oppkalt etter Herr Bojesen selv, som var en stor fan av fargen blå. Han var alltid enten iført en blå dress, skjorte og slips eller hvit arbeidskittel. Den store familie af lækre trædyr er netop forøget med denne håndmalede eksotiske zebra. Det er særligt tydeligt hos hans elskede gardere og trædyr, som i årevis har fyldt børneværelser med smil og sendt drømme på langfart.


Les tester og omtaler før du kjøper. Familien består av en munter menasjeri som strekker seg fra tre aper til sangfugler. Hele gruppen omfatter høyt designklassikere som raskt blitt en del av familien. Printet er produceret på kanvas, og rammen er lavet af sortbejdsede træprofiler. Det giver det moderne kunstfoto retroinspirerede referencer.


København på Gentofte Amtssygehus. Oscar (kunstmaler), Aage (børnelæge), Kay og Thyra (gifter sig med en arkitekt). Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. Zebran har en stilren design och är handmålad i svart och vitt. Han fik inspiration til sit design fra flere kontinenter.


De første figurer er således meget sjældne og kostbare i dag - men godt at disse designikoner stadig er tilgængelige. Det er især aben og elefanten, der er voldsomt efterspurgte og det er da også de to figurer, der var nogle af de første. Han kunde ge liv åt trä och blev världsberömd för att han skapade trädjur med själ, humor och glimten i ögat. Han så seg selv som håndverker, ikke designer.


Objektene skulle ikke tegnes – de skulle formes, bearbeides og fremfor alt fungere. Bojesen visste veldig godt at bruksobjekt kom av behov, ikke estetikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg