mandag 25. mai 2015

Sprosserammer

Vi er spesialister innen sprosserammer og vindusskodder. Her har du litt bilder til inspirasjon før du kan se nøyere på hvert enkelt produkt fra menyen. Vårt hovedprodukt er vedlikeholdsfrie sprosserammer av høy kvalitet. Vi har utviklet våre egne profiler og metode for å sette rammene sammen. Alle våre forhandlere selger og produserer sprossene selv.


Du handler altså direkte fra produsenten!

Våre sprosseramer er produsert av furu som er 1 kvistreine og vi brukar syrefaste. Løse sprosserammer i furu monteres med hengsler på vinduet, eller de mer foretrukne og stabile klipssprossene i aluminium med plugger inn i glasslistene. Begge typer sprosser kan enkelt ettermonteres.


Ta kontakt med din byggevare for å få hjelp og veiledning til oppmåling av vinduet. Arjo Treprodukter Arild Bjørge Johansen arjo-treprodukter. RolvsøyVis veibeskrivelse.


PER`S GLASS-SERVICE AS er totalleverandør av glassmestertjenester med over år i bransjen. Vi er kjent for vår timers service, 3dager i året, i.

Huset blir ikke til å kjenne igjen. Vi er opptatt av kvalitet. Sprosserammer gjør noe med sjelen i huset. Evindu er hele norges vindusbutikk.


Kvalitetsvinduer, balkondører og skyvedører produsert i Norge til lave priser. Fri frakt i hele landet – levert direkte hjem. Vi leverer dører, vinduer og garasjeporter til hele landet. Avdelinger i Oslo, Trondheim, Stavanger, Stjørdal og Namsos.


Her får du beste produkter til best pris. Utanpålagde sprosserammer. Standard feste med pluggar, men kan leverast med hengsle. Tilpasses alle typer og vinduer. Jeg lager kraftige sprosserammer i kvistfri sløyd furu.


Fornying av hus både utvendig og innvendig. Jeg har rimelige priser og kan nå levere ferdige malte sprosser. Sender sprosser over hele landet. Priser fra kr 4- pr ruteinndeling.


Spesialist på rehabilitering av vinduer og.

Vinduene kan leveres med utenpåliggende sprosserammer , eller integrert mellom glassene. PVC-vinduene vi leverer er et miljøriktig valg. Vinduene er merket med Greenline som innebærer at de ikke er produsert med bly eller tungmetaller. Alt overskudd av materialer gjennbrukes i nye produkter. Når fasaden skal endres og du ønsker en personlig stil er solide sprosserammer en enkel, økonomisk og stilren måte å gi huset et ansiktsløft på.


Vi har et stort utvalg av balkongdører på lager. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre balkongdører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg