mandag 18. mai 2015

Matt lakk spray

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Pensel, i boks eller presset i sprayboks.

Moderne produksjonsutstyr for blanding av PPG lakk. Levering over hele Norge. All lakk kompatible med hverandre. Universalhåndtak for spray Se produktet. Spraylakk fargekode - original lakk til bil presset på sprayboks etter din fargekode.


Kan brukes på mye mer enn bil. Ferdigblandet lakk på sprayboks Raptor Sprayboks. Lakker gjerne sykkelen!

Overflaten rengjøres for fett og smuss, slipes og tørkes av. Grunning påføres ved behov. Rist boksen kraftig i noen minutter før bruk, og innimellom mens du bruker sprayen for å sikre at fargen blander seg.


Spray i tynne lag, først loddrett deretter vannrett. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv.


Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. WaxAddict Matte Wax er en sprayvoks med ingredienser av Si02(keramisk) som er laget for å gi en god dybde og beskyttelse i din matte folie.


Matt klatlakk med meget god slitestyrke og kjemikaliemotstand. Chemical Guys Meticulous Matte Detailer kan brukes etter bilvask med med Chemical Guys Meticulous Matte Bilshampo eller brukes som en oppfriskende detailer mellom hver vask. Unikt sammensatt med UV beskyttende midler. Nanolex Matt Spray er en spesiell spray -forsegling for matt lakk og matte overflater.


Den er designet for å danne en langvarig kjemisk binding og en sterk molekylær beskyttelse, uten forbedret glans eller annen finish.

Produktet er meget lett å påføre alle matte overflater. Vask og vedlikehold blir mye enklere og mindre tidkrevende. Fyll ut din e-postadresse og klikk SEND ovenfor.


Vi sender ut nyheter fra programmet om lag én gang per måned. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet via en link. Her vil du finne maling som lakk , varmebestandig maling og andre spesialprodukter. Nordsjø decomax spray klar matt 400ml.


Med lakk kan du gi metall, tre eller plast et nytt og fresh utseende. Vi har mange spennende farger og fører blant annet Bengalack fra Quick.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg