tirsdag 26. mai 2015

Gjenbruk knarvik

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Genialt konsept, flotte lokaler,. NMS Gjenbruk Knarvik. Opningstid Måndag-fredag: 11. Knarvik Industri og Miljø er ei vekstbedrift i Lindås kommune.


Alver kommune frå 01. Me har VTA-plassar og utfører eit mangfald av tenester.

Me har og ein rikhaldig produksjon av varer av ulike slag. Kontakt oss gjerne dersom du har behov for tenester, eller ynskjer å kjøpe produkt frå oss! Reviews En delikat og oversiktlig butikk. Gjenbruksbutikken har eit stort utval av klede, sko, bøker, teikneseriar, LP-plater, CD-plater, kassettar, leikar, sengetøy, møblar, lamper og mykje anna. Vi er ein Gjenbruksbutikk med fokus på.


Vi har ingen butikk i Finnmark enda. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bruktbutikk Knarvik Senter - jobbfrukt, hjemmesykepleie, antikk, dødsbo, ettervern, attføring, brukt, bøker, vaskeri, hjemmehjelp, brukthandel, klær - Finn.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Likar du gjenbruk og ønskjer du å støtta ei god. Vårt team har opparbeidet seg lang erfaring med flytting av kontormøbler.


Vi vil alltid se på muligheten også for gjenbruk. Det er svært gledelig at en del av de største firmaene i Norge har blitt våre kunder. No håpar dei at dei kan vere i dette lokalet ei god stund framover.


Utvidet firma- og kredittinformasjon.

All inntekt går til Det Norske Misjonsselskap (NMS). Vi ynskjer og å gjere verda til ein betre stad ved å oppfordre til gjenbruk for miljøet sin skuld. Alt vi sel har vi fått av gavmilde personer. Fretex er Norges største attføringsbedrift og bruktkjede, samt en viktig del av Frelsesarmeen i Norge.


NLM Gjenbruk , Haukelan Hordalan Norway. Ofte elsket og hatet. Bergenseren er unik og ofte ubegripelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg