fredag 15. mai 2015

Sittehøyde benk

I områder der mange ferdes bør avstanden reduseres. En praktisk og stilig benk. En krakk eller en benk kan selvfølgelig brukes til å sitte på, men den kan også brukes til avlastning eller til å ha blomster, pynt eller annet interiør på. Hos IKEA finner du benker og krakker i mange størrelser, fasonger og farger, med ulike funksjoner.


Sittehøyde benk

På den måten kan du også få akkurat den lengden du har behov for også. Alle mål kan imidlertid endres etter ditt ønske. Eldre ønsker ofte en større sittehøyde - da er det lettere å reise seg. Når materiallene tørker vil avstand mellom plankene øke og fargen endres.


Benken er hvitmalt og produsert i furu. Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Hvorfor ikke lage den selv? Oppskriften er enkel. Det du trenger er treverk.


En benk kan ha mange funksjoner i et hjem. Du kan plassere en benk på kjøkkenet for å skape en sosial plass. Eller hva med en avlastningsbenk i gangen? Dersom du vil utnytte plassen maksimalt er en benk med skuffer genialt.


Avstand fra gulv til første avsats cm. Her får du fremgangsmåten på hvordan du bygger en enkel sittebenk med oppbevaring, som står godt på eksempelvis terrassen. Denne benken ble bygget av en som ikke. La livet ditt innrede stua.


Benk i bøk med rammeunderstell. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Billige benker fra 6nok. Hvitbeiset massiv bjørk, med natur bjørk på sitteplate og bordplate. Stolene har sittehøyde cm. De ulike kjøkkenleverandørene har også noe ulike høyde på sokkelen. Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller.


Ambisjonen har alltid vært at AJ Produkter skal være en ledende leverandør av kontor-, lager- og. Maks belastning 2kg. Materiale: Combicoat behandlet stål og sete i royalbehandlet furu.


Kan leveres med armlener. Dokumentasjon Produktblad FDV Vedlikehold av tremøbler. Hagebenk Brooklyn er en stor og svært kraftig benk laget i furu. Størrelse LxBxH: 193x68x82cm, sittehøyde er 43cm. Loddrette spiler i rygg.


Leveres i hvit farge. Marineblå pute følger ikke me men kommer i tillegg. Puten er 6cm tykk og laget i polyester, kan velges i menyen nedenfor.


Sittehøyde benk

Fåes uten rygg, med lav rygg eller med høy rygg. Lakkert lys- eller mørkgrå søylefot. Sete med spiler av massiv bjørk, eik eller laminat.


Kraftig og robust benk til garderoben, personalrommet mm. Den kan plasseres både langs veggen og midt i rommet. Bruk den som en praktisk sitteplass ved garderobeskapene, eller kombiner med en skohylle og knaggrekke for en komplett løsning.


Sittehøyde benk

Skohylle og knaggrekke er tilgjengelig som tilbehør. Hvilken benk passer deg best?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg