mandag 11. mai 2015

Hvite liftgardiner

Hvite liftgardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se de fine inspirasjonssidene våre.


Hvite liftgardiner

Vi har interiør for hele hjemmet. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Med riktig solavskjerming kan du skape en god stemning.


Hos oss finner du liftgardiner som passer inn i både moderne og tradisjonelle hjem. Enten du er på jakt etter lystett eller vanlige type. En liftgardin passer dessuten alle stiler, og er en pen måte å skjerme mot både innsyn og lys. Brodert, velg mellom sølv og gull. Inkludert i pakken er veggfeste, snorstopper, stabiliseringsstang og vektstang.


Stort utvalg av liftgardiner og rollup-gardiner til stue, kjøkken og soverom. Ensfargede og med mønster. Finner du ikke noen du er fornøyd med under her så sjekk Scandinavian Design for flere modeller. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Gardiner er myke, men hardtarbeidende.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte.


Hvite Innred hjemmet ditt med flotte liftgardiner fra UNIG. Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Sjekk utvalget - Bestill nå!


Rask og enkel handel på Ellos. Flere størrelser, farger og mønster. Vi har alltid et godt kjøp på ferdigsydde gardiner til alle husets rom.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Gjennomsiktige, hvite , med brodert dekor i form av stjerner og snøkrystaller i “gull”. Du får den også med sølv dekor. Oppheng på stang med.


Få den helt rette plissegardinen til rimelige priser, med lynrask levering. Det er nesten umulig å se for seg et koselig og harmonisk rom uten gardiner. Europris fører et stort utvalg gardiner i svært mange farger og mønster.


Trygg levering Sikker betaling dagers. Velg blant alle våre gardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg