onsdag 13. mai 2015

Interiør stavanger

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Utviklet av Susoft AS.

ShowroMandag – Tirsdag – Onsdag – Fredag 09. FH Interiør - Niels Juelsgt. Vi har oppgradert store deler av huset og bla lagt fliser i hovedentre’, liten gang, wc og to bad. Vi har brukt massive marmor fliser flere plasser, og disse kan.


Stavanger , Norway - Rated 4. Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter.

Vår visjon er å ha et bredt utvalg kvalitetsmøbler og gi god service. Kom og la deg inspirere av vår utstilling som viser alt fra klassiske møbler til spennende nye trender. På årets møbelmesse i Stockholm så vi en klar tendens i bruken av tekstiler med mye struktur, duse natur farger som går ton i ton, og kontinentale trender som kommer nærmere og nærmere. Haukaas har lange tradisjoner, og vi formidler det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler.


Noen designere skiller seg ut fra mengden. LENE INTERIØR er en møbel og interiørbutikk som ligger på BREITORGET, STAVANGER og på KVADRAT KJØPESENTER, SANDNES Vi fører merker som Riviera Maison, Lexington, Gant Home, Scapa Home og Culti Vi hjelper deg gjerne med å gjøre ditt hjem enda vakrere - og våre flinke medarbeidere kommer gjerne hjem til deg og hjelper deg med å skape. Interiør Service har distriktets største utvalg av gardiner, gardinoppheng og solavskjerming. Vakkert er en interiør - og designbedrift, som selger kjente varemerker innen design og interiør - som Missoni, Tom Dixon og ByLassen. Reviews Nydelige engelske, franske, skandinaviske stoffer både til.


De tilbyr også konsultasjon innen innredning. Tidligere holdt butikken til i Salvågergate, rett bak Sølvberget, men har nå flyttet til Hospitalgata - rett under Ostehuset i. Det er viktig for oss å kontinuerlig utfordre oss selv og være oppdatert på trendene. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør , men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse.


Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker.

Kom innom for en hyggelig interiørhandel. Kundeklubb Bli en TingVenn og få inspirasjon og gode tilbud! Nå er julegrana på Domkirkeplassen tent og fasadene i Vågen tent.


Byens gater, plasser og utstillingsvinduer er pyntet til jul og vi byr på et juleprogram for store og små. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg